Comunicate de Afaceri

Parfumurile din lumea araba un spirit unic al culturii Orientului

Parfumurile orientale folosesc   ingrediente naturale pure ,adesea tipuri alese de flori si lemn, deoarece aceste ingrediente esentiale sunt selectate cu atentie , cand stadiul de inflorire deplina si de inalta calitate, deoarece beneficiul maxim de pe urma lor si accesul la parfum depinde in principal de varsta si maturitatea lor. Chimia parfumurilor orientale continua sa adere la cele mai bune traditii stravechi ale sectorului pentru a-si pastra autenticitatea.

Expertii arabi in parfumuri au raportat ca exista ritualuri complete pentru utilizarea parfumurilor , in care parfumurile sunt aplicate unul peste altul pentru a obtine un miros unic. De exemplu, o aroma bogata in fum de oud indian poate fi aplicata pe par si pe piele pentru a va bucura de un parfum de lunga durata. Se aplica un strat de uleiuri esentiale concentrate inainte de finalizarea procesului prin aplicarea unui simplu spray de preparate mai blande si mai usoare, care garanteaza stralucirea unui miros exceptional care isi are propria amprenta

Parfumurile orientale se remarca prin faptul ca au o compozitie complexa. Si parfumul dezvaluie adesea o varietate de impresii senzuale, inainte de a se maturiza si de a-si dezvalui personalitatea suprema, deoarece aceste parfumurile care dureaza mult timp incep sa-si modifice mirosul in timpul zilei, insa ele se transforma treptat pe masura ce temperatura corpului se schimba.

Pe de alta parte, toate parfumurile arabe apartin unor familii aromatice cu impact puternic, intrucat exista multe tipuri distincte care se potrivesc tuturor gusturilor, de la note florale, condimente si lemn, pana la parfumuri concentrate si extracte dense de mosc si oud indian pur.

Emiratenote.ro va pune la dispozitie cea mai larga gama de parfumuri arabesti care provin din Dubai. Va invitam in magazinul nostru online www.emiratenote.ro pentru a descoperi lumea parfumurilor originale din Dubai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare