Comunicate de Afaceri

Patru aparate de masura esentiale pentru specialistii din domenii tehnologice

1. Camere de termoviziune Fluke

 

Camerele de termoviziune Fluke sunt aparate de masura care ofera masuratori foarte precise, datorita lentilelor de 180 de grade cu care poti vizualiza si studia perfect imaginea in infrarosu. Camerele de termoviziune Fluke dispun de optiunea SuperResolution, cu ajutorul careia se pot obtine imagini de o calitate net superioara celei oferite de alte modele de pe piata. Alte avantaje ale acestor aparate de masura includ:

 

- touchscreen de 5,7 inci care permite navigarea mai usoara, capturarea si analizarea mai rapida a imaginii;

 

- focalizare avansata - digitala sau manuala, in functie de nevoi si preferinte;

 

- aplicatia Fluke Connect - pentru a transfera sigur si rapid rezultatele masuratorilor catre smartphone-urile colegilor din echipa tehnica, in vederea unei coordonari mai eficiente si a unor interventii mai prompte (peste 20 de aparate de masura se pot conecta la Fluke Connect).

 

2. Multimetre digitale Fluke

 

Aceste aparate de masura avansate determina cu precizie cei mai importanti parametri ai curentului electric si nu numai:

 

- capacitatea;

 

- frecventa;

 

- continuitatea;

 

- testarea tranzistorilor.

 

In plus, prin intermediul aplicatiei Fluke Connect, se pot trimite rapid datele masurate si rezultatele catre ceilalti colegi, pentru rezolvarea prompta a oricarei defectiuni, si se pot salva si partaja masuratorile catre mai multe smartphone-uri ale colegilor din echipa tehnica.

 

3. Osciloscoape digitale

 

Aceste aparate de masura asigura masurarea semnalelor de tensiune electrica cu variatie (frecventa) constanta sau, simultan, a mai multor semnale de tensiune ce evolueaza. Pe langa analiza matematica a semnalelor, capacitatea de a memora date, tiparirea optionala si salvarea prin memorare in format digital, osciloscoapele digitale sunt aparate de masura care beneficiaza de diverse modalitati de moderare si reglare, printre care:

 

- amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor zero;

 

- modul de declansare trigger;

 

- intensitatea luminoasa a punctului luminos (spot);

 

- tipul de grafic: t-x sau t-y.

 

4. Analizoarele de energie Fluke

 

Acestea sunt aparate de masura esentiale pentru profesionistii din domeniul electric si electronic, deoarece permit evaluarea functionalitatii aparaturii in parametrii normali. Analizoarele de energie de la Fluke sunt aparate de masura care nu trebuie sa lipseasca din dotarile vreunui specialist, datorita rapiditatii cu care se pot obtine informatiile necesare, dar si a functiilor moderne:

 

- spatiu de stocare interna mare, de la 8 la 32 GB;

 

- afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila;

 

- interfete USB si sincronizare USB;

 

- afisare sub forma de unda, tabele, grafice etc.

 

Ronexprim este o prezenta constanta, de mare impact si notorietate pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente de cantarire electronica si echipamente analitice de laborator, inca din anul 1991. De atunci, gama de produse s-a extins treptat, pentru a satisface cerintele pietei, pastrand insa nota definitorie a principalelor domenii in care activeaza.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ronexprim

Comentarii

Cauta

Categorii populare