Comunicate de Afaceri

Reach-truck-ul Crown ESR 1000 nominalizat la IFOY Award 2020

Reach-truck-ul Crown ESR 1000 îmbină robustețea și durabilitatea tehnologiei de pe stivuitoarele Crown cu inovații tehnologice specifice care cresc productivitatea, conectivitatea și uzabilitatea. Cu tehnologia Xpress Lower viteza de ridicare/coborâre a catargului se dublează față de reach-truck-urile obișnuite, în timp ce noul sistem de operare Crown Gena oferă o experiență intuitivă pentru utilizator, sisteme de asistență a performanței și conectivitate totală. În plus, seria de reach-truck-uri ESR 1000 oferă o mulțime de inovații ergonomice și de protecția muncii.

Reach-truck-urile sunt „caii de tracțiune” ai celor mai multe centre de distribuție și depozite și sunt folosiți în principal pentru transportul, depozitarea și recuperarea paleților cu marfă stocați la diverse înălțimi, dar și pentru operațiuni simple de furnizare a mărfurilor dorite de clienți. Deseori sunt cel mai costisitor vehicul dintr-o flotă intralogistică. În cazul flotelor mari reach-truck-urile sunt văzute ca fiind vehiculul cel mai reprezentativ, generând de multe ori un efect de achiziție complementară a unor stivuitoare de aceeași marcă.

Reach-truck-urile din seria ESR 1000 sunt electrice, cu scaun cu postura laterală, și reușesc să ofere noi nivele de productivitate, confort, siguranță și putere pentru lucrul în cele mai pretențioase depozite și centre de distribuție. Numeroasele inovații tehnologice din această serie îi oferă operatorului diverse avantaje aproape pentru fiecare sarcină obișnuită de pe un reach-truck.

Această nouă serie de reach-truck-uri de la Crown combină caracteristicile principale pentru care stivuitoarele Crown sunt recunoscute în piață - putere, robustețe și durabilitate - cu o varietate mare de inovații deja primite pozitiv de clienți, inclusiv conectivitate wifi cu dispozitivele mobile. De asemenea seria ESR 1000 continuă filozofia Crown de a centra designul de produs pe operator, în vederea asigurării celor mai bune condiții de confort și siguranță, care să asigure productivitatea maximă din partea operatorului uman.

Cele 6 inovații importante aduse de Crown ESR 1000

  1. Tehnologia Xpress Lower™ poate dubla viteza catargului (atât la ridicare, cât și la coborâre). Energia eliberată la coborâre poate fi recapturată și redată sistemului, astfel prelungind durata de funcționare a acumulatorului.
  2. Sistemul de operare Gena® oferă o experiență de utilizator complet refăcută, personalizabilă, în prezent în 25 de limbi, conectivitate GSM și wifi, integrare cu softul InfoLink de management al flotei, plus aplicații de training. Displayul de 7 inci, tip touchscreen color, suportă o mulțime de widget-uri pe care operatorul le poate personaliza în funcție de experiența sa, exact ca la telefoanele mobile. În plus, Gena permite setarea parametrilor de performanță și a celor inițiali (ex. înălțimea rafturilor) direct în memoria utilajului.
  3. Sistemul de asistență inovativ și intuitiv „Auto Height Select” care permite preselectarea treptelor de înălțime. „Capacity Data Monitor” este sistemul inteligent care crește productivitatea și siguranța în exploatare, permițând evitarea a 99,99% din accidente.
  4. Sistemul propriu de asistență și control al deplasării OnTrac™ reduce/crește automat viteza roții tractoare în viraje, opriri și frânare - ideal pentru podele umede, uscate, sau în depozite cu temperatură joasă.
  5. Gena și InfoLink oferă permanent parametri de lucru și de siguranță verificabili, iar sistemul Dynamic Coaching™ instruiește permanent operatorul cu privire la siguranța în exploatare.
  6. Cotiera inovativă Crown D4 cu trackball oferă ergonomia perfectă și un confort inegalabil.

Despre Util SPC

Util SPC este cel mai mare distribuitor de echipamente pentru intralogistică din sudul României, cu capital integral românesc. Având sediul central în Giurgiu, jud. Giurgiu, Util SPC distribuie mărci de renume în intralogistică, precum Crown, Hyundai și Pegaso. În ton cu imaginea brandurilor distribuite, Util SPC a început în ultimii ani să investească masiv într-o serie de aplicații de conectivitate, pentru perioada 2020-2021 având în plan punerea la dispoziția clienților de apps Android și iPhone pentru toate cerințele de service ale utilajelor.

Aflați mai multe amănunte despre oferta Util SPC

  • de pe site-ul oficial, www.utilspc.ro,
  • de pe pagina oficială LinkedIn, www.linkedin.com/company/utilspc/,
  • sau contactați telefonic dep. vânzări la 024 621 0610
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare