Comunicate de Afaceri

Ronexprim, promotie la instrumentele de masura T 110, 130 si 150 de la Fluke

Compania Ronexprim, lider de mai bine de 25 de ani pe piata romaneasca de instrumente de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, desfasoara o noua promotie de neratat, incepand cu 1 iunie 2019. Mai exact, cumparand un tester Fluke de la Ronexprim, pana pe 31 decembrie 2019 inclusiv, vei primi inapoi pana la 15% din pretul produsului.

Promotia se aplica urmatoarelor instrumente de masura de la producatorul american de renume international: Fluke T 110, T 130 si T 150. Cumparatorii vor solicita personal contravaloarea, pe site-ul flukepromotions.com. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul companiei Ronexprim.

Testerele T 150 de la Fluke sunt unele dintre cele mai trainice si usor de folosit instrumente de masura din lume. Acestea au un design ergonomic imbunatatit, putand fi utilizate cu usurinta de specialistii din industriile tehnice chiar si atunci cand acestia poarta manusi.

Iata in continuare care sunt principalele functii ale acestor instrumente de masura:

- ecran LCD iluminat;

- detectarea tensiunii curentului direct si curentului alternativ, cu indicator LED;

- feedback tactil prin vibratii;

- test de continuitate;

- functia HOLD;

- sarcina comutabila;

- indicator succesiune faze;

- indicator prezenta faza;

- indicator pentru baterie descarcata;

- indicator polaritate;

- lanterna incorporata;

- detectarea tensiunii chiar si in cazul descarcarii bateriilor;

- verificare RCD;

- conform cu EN 61243 3: 2010 CAT IV 600 V, CAT III 690 V.

Daca alegi sa cumperi aceste instrumente de masura de la Ronexprim, pe langa testerul propriu-zis, vei mai primi si urmatoarele: doua baterii de tip AA, manual de utilizare, declaratie de conformitate, certificare ISO si garantie 2 ani.

Diferentele dintre modelele Fluke T 110, T 130 si T 150 sunt mai degraba subtile, toate acestea fiind instrumente de masura performante, indiferent de serie. Iata mai jos care sunt specificatiile tehnice ale testerului Fluke T 150:

- domeniu de tensiune curent continuu / curent alternativ: 6 V ... 690 V;

- test continuitate 0 ... 400 kΩ;

- test continuitate: on / off;

- banda de frecventa: 0 ... 400 Hz;

- detectare tensiune cu baterie descarcata: > 50 V ca / > 120 V cc;

- dimensiuni (mm): 260 x 70 x 38 mm;

- greutate: 280 grame.

Testerele Fluke T 150 beneficiaza de display LCD iluminat si functie HOLD (spre deosebire de T 110), dar si de posibilitatea masurarii rezistentei (spre deosebire de T 110 si T 130).

Aceasta nu este nici prima si cu siguranta nici ultima promotie desfasurata de Ronexprim la instrumentele de masura din oferta sa. Compania desfasoara periodic astfel de promotii, iar clientii sai pot beneficia de unele dintre cele mai bune preturi, oferte si reduceri, avand in vedere ca pretul acestor dispozitive nu este tocmai unul redus.

Prin aceste masuri, Ronexprim doreste sa se asigure ca toti specialistii din domeniile tehnice si industriale au acces la cele mai bune solutii, care sa ii faca sa realizeze masuratori exacte si sa isi creasca productivitatea.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ronexprim

Comentarii

Cauta

Categorii populare