Comunicate de Afaceri

S-a lansat magazinul oficial cu scule profesionale Tolsen Tools

Iubitorii bricolajului, dar și profesioniștii din diverse domenii tehnice, au acum prilejul să se bucure de un nou brand de scule profesionale de top: Tolsen®. Acestea sunt scule de cea mai înaltă calitate produse încă din 1973 în hub-ul tehnic din Zhangjiagang (lângă Shanghai) unde s-a dezvoltat în ultimii 30 de ani o întreagă industrie de produs scule pentru branduri occidentale importante din domeniu.

Deși 90% din toate mărfurile tehnice care circulă în România și Uniunea Europeană sunt fabricate în China, foarte puține sunt brandurile chinezești pe care consumatorul român obișnuit să le trateze cu respect. Printre acestea se numără fără îndoială producătorul de telefoane și tablete Huawei, sau producătorul de gadgeturi și aspiratoare robot Xiaomi. Amândouă brandurile sunt lideri pe segmentul lor de piață în România datorită raportului preț / performanță fără concurență.

Tolsen® Tools este, de asemenea, un brand de origine chinezească de cea mai înaltă calitate. Încorporând tradiția metalurgiei locale combinată cu know-how-ul occidental, Tolsen® produce anual mii de repere necesare lucrărilor de reparații și bricolaj, de la simple chei și șurubelnițe până la ustensile sofisticate cum ar fi nivele laser, aparate de spălat sub presiune sau scule electrice. Toate produsele Tolsen® respectă normele internaționale și sunt apreciate pe 5 continente, dar gama de produse FX Force Xtreme reprezintă vârful de calitate, produse care se adresează fără rezerve profesioniștilor, fiind certificate în Germania cu licența GS - Geprüfte Sicherheit - Siguranță testată.

Brandul Tolsen® Tools era deja prezent în România de câțiva ani însă până acum vânzările au fost la un nivel de tatonare a pieței, ele nedepășind 1,5 milioane de lei / an. Din acest an importatorul oficial, Globela Trade srl, va accelera distribuția mărcii, după ce s-au investit sume importante în sistemul ERP și în platforma de internet. Investiția a coincis cu perioada de pandemie care, din fericire pentru domeniul bricolajului, a însemnat o creștere accelerată a afacerilor. Și pentru brandul Tolsen® vînzările au crescut puternic în ultimele luni, ele atingând deja la jumătatea anului 2020 tot volumul realizat în anul precedent.

Cu sculele profesionale Tolsen® consumatorii români vor avea astfel prilejul să se bucure de un nou brand chinezesc de înaltă calitate. Ca și deschizătoarele de drumuri Huawei și Xiaomi, Tolsen® are ambiția de a convinge consumatorul tehnic, preocupat de obținerea unei calități superioare pentru un preț corect: nu cel mai scăzut preț, dar nici unul exagerat. Având în vedere succesul fenomenal de care se bucură în acest moment gama de scule Tolsen® pe tot mapamondul suntem siguri că și consumatorul român va aprecia să lucreze cu Tolsen®.

Cu Tolsen® oricine poate fi Minitehnicus și nici o lucrare nu e imposibilă! Pentru mai multe amănunte și informații legate de sculele Tolsen® și prețuri, accesați platforma www.tolsentools.ro

Pentru distribuție:
Globela Trade srl
- email: comercial@tolsentools.ro
- attn: mr. Andy Xu, General Manager

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare