Comunicate de Afaceri

SKF a anunaat prezentarea monitorului de lubrifiere de la distata LRM2.

SKF a anunțat prezentarea monitorului de lubrifiere de la distanță LRM2. Compatibil cu ulei sau vaselină, monitorul a fost proiectat pentru utilizare cu sisteme de lubrifiere care nu pot fi verificate zilnic din cauza naturii sau poziției aplicației.

LRM2 poate fi utilizat pe sisteme de lubrifiere pe o linie, cu două circuite sau progresive și poate comunica cu o pompă sau grup de pompe de pe un sistem de același tip. Monitorul utilizează un card SIM similar celor pentru telefoanele mobile pentru a trimite și a primi mesaje text prin intermediul dispozitivelor iOS sau android ori e-mail pe calculator. 

Cu două intrări și ieșiri digitale, LRM2 trimite mesaje pentru nivel scăzut și în caz de deteriorare. Monitorul poate fi utilizat pentru a începe un ciclu suplimentar de lubrifiere și poate fi resetat trimițând pur și simplu un mesaj de la un dispozitiv mobil sau calculator. În plus, nu este necesar un software special deoarece informațiile sistemului pot fi accesate utilizând un browser web. 

LRM2 este potrivit pentru industria energiei eoliene, sistemele montate lângă calea ferată, telecabine și aplicațiile de tratare a apelor reziduale, precum și în alte industrii. De asemenea, modulul LRM2 este disponibil fără încorporare pentru aplicații care necesită montare într-o cutie de comandă existentă. 

Combinând peste 100 de ani de experiență SKF și Lincoln, SKF oferă cel mai complet portofoliu de soluții inovatoare de lubrifiere din industrie - de la instrumente și unități de lubrifiere manuale la cele mai avansate sisteme de lubrifiere automată și centralizată.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SKF ROMANIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare