Comunicate de Afaceri

TamunaR oferă cele mai bune aparate de măsură și control de pe piața de automatizări industriale din România

Piața de automatizări industriale din România înregistrează anual creșteri, motiv pentru care echipamentele profesionale utilizate trebuie să fie de calitate și să respecte normele în vigoare.

    Deși nu sunt mulți jucători marcanți în acest domeniu, TamunaR este firma care se face remarcată prin distribuirea celor mai bune aparate de măsurare și control, iar acest lucru este dovedit de numărul mare de comenzi și de feedback-ul pozitiv din partea clienților.

    ,,Aparatele de măsură și control utilizate trebuie să fie de calitate și să provină de la distribuitori de încredere pentru a putea obține rezultatele dorite. Manometrele (detalii aici: https://tamunar.ro/31-manometre), spre exemplu, sunt utilizate pentru a măsura presiunea, iar pentru acest lucru avem nevoie de exactitate, nu încape loc de greșeală.

Astfel, am decis să colaborăm doar cu importatori specializați, astfel încât clientela din România să beneficieze de cele mai bune echipamente în materie de automatizări industriale.

    La modul general, manometrele sunt acele aparate utilizate pentru a măsura cu exactitate nivelul presiunii lichidelor sau a gazelor dintr-un spațiu închis. Pot fi utilizate, de asemenea, pentru a măsura diferența de presiune a gazelor din vase diferite.

    Manometrele cu glicerină se folosesc pentru măsurarea presiunii lichide sau a gazelor, în special când componentele sunt realizate din aliaj de cupru. Astfel de manometre sunt ideale deoarece au capacitatea de a rezista și de a funcționa în parametri optimi, chiar și în condiții dificile precum schimbări bruște de presiune, ori schimbarea mediului de lucru.

    Manometre cu glicerină – soluția pentru o măsurare precisă

Avantajul manometrelor cu glicerină îl reprezintă faptul că pot fi folosite în diferite medii de lucru.

Așadar, se pot utiliza atât în apă rece sau caldă, cât și aer sau abur. Sunt utilizate în industriile chimice petrochimice, alimentare, farmaceutice, dar preponderent în automatizări.

    TamunaR oferă clienților săi o gamă variată de aparate de măsurare și control, paleta de manometre fiind formată din manometre cu capsulă, manometre cu glicerină, manometre tout-inox, manometre cu contacte electrice și manometre cu membrană de separație.

    Manometrele cu glicerină de la TamunaR sunt de cea mai înaltă calitate, fiind acoperite de o carcasă extrem de rezistentă și durabilă realizată din oțel inoxidabil. Umplerea manometrelor cu glicerină duce la eficientizarea procesul de măsurare, fiind ideal în cazul mediilor dure și umede.

    Folosind astfel de manometre sunt îndeplinite standardele și normele actuale de siguranță și calitate, iar rezultatele obținute sunt întotdeauna corecte, astfel încât, să nu fie loc de erori în industria automatizărilor industriale.

    Despre TamunaR

TamunaR este compania care oferă cele mai bune soluții și echipamente în materie de automatizări industriale. De-a lungul experienței în domeniu pe piața din România, s-au făcut remarcați prin profesionalism și eficiența de care dau dovadă de fiecare dată.

    Echipamentele de ultimă generație sunt importate exclusiv din Germania si Italia, ceea ce demonstrează calitatea și lunga durată de viață a acestora.

Pentru informatii suplimentare si comenzi ne gasiti la https://tamunar.ro/ ; 0753.042.505 ; contact@tamunar.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: VNL TAMUNAR COMPLETE SERVICES SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare