Comunicate de Afaceri

Tehnologia, tehnologia de taiere a pieii naturale, are o noua identitate vizuala

Thagora marcheaza 10 ani de dezvoltare a tehnologiei romanesti de taiere a pieii naturale prin lansarea unei noi identitati vizuale. Acest moment evidentiaza abilitatea de a oferi solutii eficiente pentru piata globala de mobila si interioare auto din piele.   

Vom continua eforturile de a dezvolta si a furniza solutii de taiere a pieii naturale adaptate si pentru nevoile producatorilor romani.  

In acest sens, Thagora va organiza conferinta Tehnologii avansate de taiere a pieii”, in perioada 19-20 Martie 2020. Evenimentul va reuni producatori romani de mobila si interioare auto din piele naturala, precum si experti internationali din domeniu. 

 

Despre Thagora 

Thagora dezvolta si produce tehnologie avansata de optimizare a fiecarei etape din procesul de taiere a pieii naturale. Suntem recunoscuti ca pionieri pentru cateva tehnologii-cheie din aceasta industrie: incadrarea automata a pieii, echipamente avansate de scanare a pieii naturale. 

 Thagora investeste puternic in centrul R&D din Iasi. Acest lucru a permis lansarea, in premiera mondiala, a unei solutii de incadrare automata a pieii naturale bazata pe tehnologie GPU si a solutiei de taiere cu prese, asistata de realitate augmentata.  

Thagora este prezenta, direct sau prin distribuitori, atat in Romania, cat si pe pietele internationale: Europa, America de Nord, Asia. Printre clientii nostri se numara: Wollsdorf (Austria), Aramis Group (Romania), ROM Leather Sofas (Romania), Natuzzi (Italia), Rolf Benz (Germania), Palliser (Canada). 

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.thagora.com

 

Contact: marketing@thagora.com 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Thagora

Comentarii

Cauta

Categorii populare