Comunicate de Afaceri

Un spatiu de birouri ieftin

In fiecare dimineata, mii de oameni care lucreaza la birou, se indreapta deseori, catre un spatiu de birouri ieftin

La lucratorii din birouri, aceste sfere se impletesc foarte mult, deoarece multi dintre contemporanii nostri, petrec in birou nu numai o mare a timpului, ci si cea mai buna parte a vietii lor. Nu numai corporatiile mari, ci si micile companii, sub influenta diferitelor activitati, suporta o responsabilitate sociala corporatista serioasa, avand in vedere nu numai maximizarea profiturilor, ci si asigurarea conditiilor confortabile de munca, care poate fi considerat un moment pozitiv in activitatea afacerilor moderne.

Nu inseamna mai putin confort

Un spatiu de birou ieftin, nu inseamna mai putin confort. Acesta desi este ieftin, poate fi un birou modern, situat la etajul unui complex comercial modern.  In acest sens, inchirierea unui birou chiar si de un metru patrat, astazi implica calcularea zonei, tinand cont de nevoile suplimentare ale angajatilor. Acestea pot fi sali de primire, birouri particulare pentru angajati, care ofera izolare completa fata de ceilalti colegi, camere specializate pentru bucatarie, negocieri sau training-uri. Luand in considerare astfel de momente, inchirierea unui spatiu de birouri ieftin, nu va fi o risipa de bani si va servi ca un stimulent pentru cresterea productivitatii muncii pe termen lung. Pentru proprietarii de imobile cu birouri, sunt selectati chiriasi seriosi, si, daca este necesar, este oferit un serviciu pentru vanzarea de astfel de spatii.

Compania de consultant imobiliara este  incantata sa colaboreze cu proprietarii unor mari companii, precum si cu proprietarii de spatii comerciale mici - deoarece este oferit serviciul de inchiriere a unui birou de la proprietar, ceea ce inseamna ca locatarul ar trebui sa contacteze, in primul rand, compania de consultanta imobiliara.

Fara un birou, nu exista nicio companie

Compania de consultanta imobiliara este una dintre cele mai active sectoare ale pietei. Astazi este aproape imposibil sa iti imaginezi activitatile oricarei companii fara prezenta unui birou. Inchirierea unui spatiu de birou ieftin, poate fi gasita intotdeauna intr-o varietate de nise. Gestionarea departamentelor de personal, secretariat sau contabil, administrarea sistemului sau departamentului juridic, un loc pentru incheierea contractelor sau vanzarea de produse, necesita un spatiu de lucru bine echipat, care indeplineste cel mai bine toti parametrii necesari pentru functionarea optimizata a unei firme. Un spatiu de birou este un loc clasic de lucru pentru orice firma sau companie. Un spatiu de birou este o zona in care se efectueaza si se creeaza automat cerinte ridicate,  de care depinde in mod direct succesul companiei. Un spatiu de birouri ieftin, reprezinta cel mai dificil tip de alegere, adesea datorita gamei largi de criterii a mobilierului plasat, pentru a oferi locuri de munca confortabile. Aceste zone sunt supuse celor mai inalte cerinte de proiectare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare