Comunicate de Afaceri

Ventsys Instal încheie anul ca lider pe piața de tubulatură de ventilație

Ventsys Instal, producător de tubulatura  ventilatie din București și distribuitor de echipamente și accesorii de ventilație, anunță încheierea anului cu o creștere de peste 25% a cifrei de afaceri și câștigarea de clienți noi.

Deși o companie relativ nouă pe piață (au activitate din 2012) Ventsys se va îndrepta anul acesta către afaceri de peste 8,5 milioane RON, având în vedere creșterea generală a pieței și o mai mare vizibilitate a companiei în piață.

Ventsys s-a remarcat prin calitatea deosebită a produselor sale, realizate pe mașini profesionale:

- tubulatură ventilație completă, toată gama: tubulatură flexibilă izolată și neizolată, tubulatură rigidă, tubulatură spiro etc.
- echipamente de climatizare destinate clădirilor industriale și rezidențiale: perdele de aer VTS Wing, aparate de aer condiționat Mitsubishi etc.
- accesorii diverse dedicate sistemelor HVAC.

În ceea ce privește prezența online, situl companiei a înregistrat în 2018 o creștere cu 70%, de la cca. 10.000 de vizitatori unici la peste 17.000. Situl este un material de marketing important care va fi dezvoltat și pe viitor, compania noastră dorind să diversifice gama de produse oferite spre vânzare și ofertare online.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Ventsys Instal urează partenerilor și colaboratorilor săi Sărbători Fericite și un an nou cât mai bun!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ventsys Instal

Comentarii

Cauta

Categorii populare