Comunicate de Afaceri

Vrei o bucatarie inedita, cu personalitate? „The best kitchens in town” oferite de specialistii de top in proiectare mobila bucatarie

Solutii, insa, exista si in afara standardelor, atunci cand vorbim de proiectare mobila bucatarie la comanda, care iti poate asigura o gama completa pentru mobilierul acestei incaperi, care sa ofere personalitate spatiului pe care il amenajezi. Poti alege tu materialele, finisajele, tipul de mobilier si asa mai departe, si toate acestea, bineinteles, in functie de buget.

Design unic si personalizat, in ton cu asteptarile si nevoile familiei

O bucatarie cu personalitate este ceea ce ne dorim toti, mai ales noi, proprietarii de locuinte, cei care avem posibilitatea de a amenaja o incapere de la zero. Dimensiunile spatiului nu mai sunt o problema, asa cum nici creativitatea sau imaginatia nu pot impune limite.

Ne-au atras atentia profesionistii de top care, prin noile tehnologii, pun la dispozitia clientilor un tool modern prin care isi pot defini cat mai transparent asteptarile, mentionand: materialele, finisajele, configuratia incaperii si alte informatii utile in proiectarea solutiilor de mobilier. In minim doua ore, echipa de profesionisti incearca sa se familiarizeze cu personalitatea familiei tale, cu exigentele si asteptarile pe care le ai in materie de amenajare a bucatariei, astfel incat – la finalul discutiei –sa aiba coordonatele pentru startul proiectului.

Stiluri diferite, dar calitate fara compromis: tu dai definitia bucatariei tale

O bucatarie in stil industrial sau una cu design contemporan, o bucatarie clasica sau una cu puternice accente moderne, bucatarie open space sau modulara – tu dai definitia bucatariei tale. Nu trebuie sa cunosti stilurile de amenajare in profunzimea detaliilor pentru a putea defini spatiul care te lasa sa te exprimi in propria ta locuinta. Specialistii in proiectare mobila iti inteleg dorintele si nevoile si transpun toate informatiile pe care le oferi, intr-o forma stilistica personalizata care devine amenajarea bucatariei. In tot acest proces se folosesc materiale de cea mai buna calitate si finisaje de exceptie, lucru dovedit de Mykitchen.ro in toti anii de experienta, prin faptul ca au reusit sa aduca standarde ridicate si in Romania.

The best kitchens in town” sunt oferite de Mykitchen.ro, expertii nr.1 in proiectare mobila bucatarie

Vorbim despre Mykitchen.ro, pentru ca sunt experti in domeniu in adevaratul sens al cuvantului si ne-au atras atentia prin review-urile pozitive ale clientilor sai, cei care ii recomanda celor cu gusturi sofisticate si atenti la detalii. Asa sunt acesti experti, ai caror portofoliu ne-a impresionat, pentru ca au reusit sa impuna pe piata din Romania stiluri moderne de amenajari, prin conceptul „Made in Italy”.

Obiectivul lor este acela de a da unicitate unui spatiu, ceea ce este un plus pentru fiecare proprietar de locuinta care isi doreste o bucatarie inedita si cu personalitate. O alternativa extraordinara la mobilierul din comert, mobila la comanda devine o metoda de a atinge perfectiunea. Cei de la Mykitchen.ro au chiar si un showroom, unde poti sta de vorba cu profesionistii echipei despre planurile tale de (re)amenajare, dar ii poti contacta si online sau telefonic, pentru a stabili intalnirea prin care puteti sa va cunoasteti.

Date de contact

Telefon: 0749032522

E-mail: info@mykitchen.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare