Comunicate de Afaceri

Cat se castiga in realitate din videochat?

Care este adevarul din spatele acestor sume si cat se castiga in realitate din videochat ne spune Maria, managerul operational de la Best Studios, prin intermediul unui mic jurnal sustinut pe canalul oficial de Youtube.

Care sunt incasarile modelelor de videochat care au ales colaborarea cu Best Studios in ultimul an?

Primul model pe care Maria il aduce in prim plan este Simona, model de videochat Best Studios din iunie 2021. Intr-o luna de zile, Simona a avut incasari totale de 6.768 dolari cu un total de 151 de ore lucrate.

Ana este un alt model incepator de la Best Studios care si-a inceput activitatea tot in luna iunie a anului curent. In prima luna de activitate, Ana a avut incasari totale de 1.997 dolari, avand un numar total de ore lucrate de 134.

Alexandra a inceput colaborarea cu cel mai bun studio de videochat din Bucuresti tot la inceputul lunii iunie 2021, avand incasari totale de 4.374 dolari pe o perioada de o luna de zile, cu un numar total de ore lucrate de 211.

Catalina, un alt model de videochat ce face parte din echipa Best Studios incepand cu luna iunie a acestui an, a avut incasari totale de 3522 dolari, intr-o singura luna de activitate, cu un numar total de ore lucrate de 165.

Madalina, model de videochat Best Studios incepand cu luna iunie, a reusit ca intr-o luna de zile sa ajunga la incasari de 5.488 dolari, in 147 ore lucrate.

Daca ar fi sa concluzionam, toate aceste date puse la dispozitie de catre Maria, managerul operational Best Studios, direct de pe platforma de pe care modele activeaza, ne demonstreaza faptul ca incasarile in videochat depind de numarul de ore lucrate de catre fiecare model in parte si ca, inclusiv fara pic de experienta, un model poate ajunge intr-o luna de zile la incasari de peste 5.000 de dolari.

Intre modele exista diferente mari la nivel de incasari, dar la fel de bine exista diferente si intre numarul total de ore lucrate de catre fiecare in parte.

La o verificare amanuntita, putem sa observam ca, chiar daca fiecare model ar lucra acelasi numar de ore, incasarile nu ar fi aceleasi. De ce? Pentru ca in videochat incasarile depind in cea mai mare parte de modelul de videochat. Da, este adevarat ca modelele de videochat se bucura de acelasi program de training si de catre ajutor din partea intregii echipe, dar conteaza in aceeasi masura ambitia personala, bagajul de cunostinte generale si dorinta de a progresa cat mai rapid.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare