Comunicate de Afaceri

Joburi in Constanta: Top 5 locuri de munca sezoniere sau permanente la malul marii

Distractia si voia buna, aspectele care atrag turistii an de an pe malul marii, creeaza inevitabil si foarte multe locuri de munca si oportunitati.

Pentru vara anului 2021 am realizat un top cu 5 cele mai dorite joburi in Constanta de catre tinere, indiferent ca ne referim la cele sezoniere sau la cele permanente.

Top 5 joburi in Constanta

Barmanita

Litoralul romanesc implica mereu si foarte multa bautura. Daca barbatii sunt adeptii bauturilor seci, doamnele si domnisoarele aleg sa se racoreasca cu cocktail-uri rafinate si sofisticate. Prepararea bauturilor implica o adevarata arta si, pentru a capta atentia oaspetilor, barmanii creeaza tot felul de retete unice pe care le incununa cu un mic spectacol de aruncat sticle si mixat arome. Pe litoral, proprietarii de cluburi, terase si baruri sunt in cautare de barmani cu experienta, inclusiv fete, pe o perioada determinata.

Ospatarita

Daca se cauta barmani, atunci se cauta si ospatari. Meseria de ospatar nu este atat de simpla pe cat pare. Un ospatar sta foarte multe ore in picioare, trebuie sa cunoasca meniul si fiecare preparat in parte, trebuie sa stie ce tip de bautura se potriveste cu fiecare preparat, trebuie sa fie mereu foarte dragut si amabil cu clientii – desigur, nu se aplica aceleasi reguli in cluburile de pe litoral pentru ca nu exista mancare. La fel ca si meseria de barman, este o munca din care se castiga bani frumosi intr-un timp scurt, dar este de asemenea o munca sezoniera.

Personal pentru vase de croaziera

Daca vorbim despre mare, cu siguranta trebuie sa vorbim si despre meseriile de pe apa. Foarte multe persoane care locuiesc in Constanta aleg sa plece cu vaporul si sa se alature unui echipaj. Fie ca vorbim despre un vas de croaziera sau un vas al fortelor armatei, aceasta meserie este populara in randul constantenilor.

Model

Sunt multe femei frumoase in Constanta, iar fostul edil a avut grija sa ni le prezinte cu mare fast in parade spectaculoase. Pentru tinere constantene cu aspiratii spre o viata mai buna, meseria de model este alegerea perfecta. In Constanta exista doua tipuri de model: model de catwalk sau model de videochat. Cei mai multi bani se fac din meseria de model de videochat si nu este de mirare: la cel mai bun studio de videochat din Constanta, un model incepator are un venit garantat de 4.000 de lei net pe luna. In plus, daca modelul nu este din Constanta, studioul ii pune la dispozitie cazare gratuita.

Manager

Constanta este o zona turistica sezoniera si multe persoane detin hoteluri, pensiuni, apartamente de inchiriat, etc. Toate aceste business-uri au nevoie de manager – de o persoana capabila sa se ocupe de tot ce inseamna personal si buna desfasurare a activitatilor. Este o meserie foarte solicitanta, mai ales ca, in sezonul estival, multe pensiuni si hoteluri au in fiecare zi gradul de ocupare de 70 % - 100 %.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare