Comunicate de Afaceri

3 dispozitive smart care nu trebuie să îţi lipsească

Internetul este cel care a schimbat totul. iar odată ce acesta a devenit parte din normalitatea zilnică, producătorii de device-uri s-au adaptat.

În ziua de astăzi, o mare parte a populaţie foloseşte zi de zi dispozitive smart, fie că este vorba de telefoane mobile, căşti wireless sau boxe inteligente. Descopera oferta Emag pentru telefoane si nu numai!

Acestea au devenit mult mai mult decât dispozitive ce răspund unei nevoi. Device-urile smart fac acum parte din viaţa noastră de zi cu zi, de la job şi până la activităţile de relaxare.

Dacă îţi place să te bucuri de cele mai tehnologii, descoperă 3 dispozitive smart care nu ar trebui să îţi lipsească:

Căştile wireless

Căştile wireless sunt compatibile cu telefoane, laptopuri, calculatoare şi tablete. Acestea sunt un accesoriu care îţi poate uşura mult viaţa, în special atunci când vrei să foloseşti un dispozitiv de la distanţă. Fie că preiei apeluri, asculţi muzică sau podcast-urile preferate, căştile wireless îţi pot fi de ajutor.

Spre deosebire de căştile cu fir, nu va mai fi nevoie să ai telefonul în mână sau în buzunar ori de câte ori vrei să îl conectezi la căşti. Mai mult, autonomia căştilor wireless este una foarte bună în prezent, de cel puţin câteva ore.

Atunci când alegi căştile fără fir, asigură-te că acestea sunt compatibile cu device-urile pe care la ai deja acasă. Spre exemplu, dacă ai un telefon Huawei asigură-te că perechea de căşti pe care urmează să o cumperi funcţionează cu device-ul tău de la respectivul brand.

Ceasul smart sau brăţara fitness

Ceasul smart este un dispozitiv excelent pentru a-ţi monitoriza starea de sănătate, condiţia fizică, somnul, dar şi pentru a primi notificări importante atunci când nu ai smartphone-ul la îndemână.

Diferenţa dintre ceasurile smart şi brăţările fitness este legată de funcţii. Ceasurile smart au de obicei funcţii mai complexe şi mai diverse, de la notificări şi până la jocuri sau indici de sănătate. Brăţările fitness pun mai mare accent pe indicii de sănătate şi monitorizează somnul, caloriile arse, mişcarea sau pulsul. Un ceas smart va avea întotdeauna  funcţii legate de sănătate, însă nu neapărat că focus principal.

Poţi alege un model care să se potrivească nevoilor tale, însă trebuie să te asiguri că este compatibil cu smartphone-ul tău.

Boxa smart

Boxele inteligente sunt o super idee pentru orice fel de casă. Fie că locuieşti în apartament sau la casă, un astfel de device se poate integra perfect în orice amenajare. O poţi folosi pentru a asculta muzică, pentru a face apeluri, a obţine răspunsuri de la asistentul virtual sau pentru a controla alte obiecte smart din casă.

Boxele inteligente au preţuri accesibile, sunt uşor de folosit şi au o mulţime de funcţii interesante.

Device-urile smart îţi pot schimba cu adevărat viaţa în bine. Alege cele mai potrivite dispozitive pentru a-ţi uşura viaţă şi pentru a te bucura de fiecare activitate la maximum, de la muzică şi până la sport.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare