Comunicate de Afaceri

5 motive pentru care iPhone 11 este smartphone-ul anului 2019

Este rapid

iPhone 11 imparte multe lucruri cu fratii „Pro”. Unul dintre acestea este procesorul A13. În testele realizate de mulți specialiști, iPhone 11 este mai rapid cu aproximativ 20% decât generația anterioară de telefoane Apple. Mai important decât asta, iPhone 11 reușește să fie mai rapid decât toate telefoanele Android de pe piață. Într-o piață în care Android vs iPhone naște tot atâtea pasiuni precum Real Madrid vs Barcelona, acest lucru contează foarte mult.

 

Pe lângă rivalitatea deja cunoscută, performanța procesorului contează și în economia utilizării telefonului pe o perioadă mai îndelungată. Durata medie de folosire a unui telefon a depășit doi ani și se apropie mai mult de 3. Cu un procesor așa de puternic, poți fi sigur că vei avea un smartphone capabil să țină pasul cu noile aplicații.

Are două camere bune

Chiar dacă vârfurile de gamă au cel puțin 3 camere, iPhone 11 mizează pe funcționalitate. Camera principală este capabilă să surprindă detalii impresionante chiar și pe timp de noapte, prin funcția Night Mode, iar camera Ultra Wide are un unghi de vizualizare atât de larg, încât este imposibil să nu prinzi pe toată lumea în cadru.

 

Că tot vorbi vorba de unghi larg, și camera frontală a primit un upgrade față de generația trecută. Aceasta egalează numărul megapixelilor celor două camere de pe spate la 12 și reușește să cuprindă un pic mai mult decât generațiile anterioare. Fiecare dintre cele 3 camere poate înregistra video la rezoluție 4K.

Autonomie îndelungată

Un lucru pe care nu-l credeam posibil la Apple este o grosime mai mare decât generațiile anterioare (iar compania să promoveze acest lucru). În acest caz, decizia deservește o cauză nobilă – autonomia bateriei. Apple promite o oră în plus de autonomie față de iPhone Xr, un telefon considerat foarte bun din acest punct de vedere. Pentru cei care doresc și cifre, Apple afirmă că iPhone 11 va putea reda 10 ore de conținut video de pe aplicațiile de streaming.

Prețul este corect

Există telefoane mai ieftine care au camere mai multe. Există telefoane cu un ecran mai dens, care costă mai puțin decât un iPhone 11. Există telefoane cu specificații mai atractive și care nu solicită un efort financiar la fel de mare.

Cu toate acestea, iPhone 11 reușește să aibă un preț corect dacă îl comparăm cu frații săi de generație. Prețul de pornire este cu $300 mai mic. Modelele mai scumpe includ un ecran OLED, o cameră telephoto și cam atât. Ce poți face cu cei $300 pe care nu îi dai pe un iPhone 11 Pro? Ai putea să-ți cumperi accesorii precum huse sau o perechea nouă de AirPods Pro.

Este un iPhone

Multe voci susțin că iPhone are succes pentru că oamenii țin la brand-ul cu care se afișează. Deși nu este adevărat pentru toată lumea, Apple a reușit să creeze un brand care este sinonim cu un statut special printre utilizatorii de telefoane mobile. Este acesta un motiv pentru a avea un iPhone 11 în 2019? Deși nu este singurul, absolut.

 

Acestea sunt doar 5 motive. Tu ai altele?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare