Comunicate de Afaceri

A III-a Editie a Conferintei Nationale AllEnergy Software

Acesta este sloganul care ghideaza spre performanta echipele IPCT Instalatii si Algorithm+, creatorii aplicatiei AllEnergy® Software. Pentru ca au atitudine de campion si pentru ca raman in permanenta competitie cu ei insisi, in data de 15 Mai 2015, acestia au lansat CEA MAI NOUA VERSIUNE a aplicatiei AllEnergy® Software pentru Cladiri.

La evenimentul organizat in centrul tarii, in sala de conferinta a Hotelului Ramada din Brasov, au participat peste 100 dintre cei mai activi auditori energetici pentru cladiri si apartamente, din Romania. Dornici de a afla imbunatatirile aduse aplicatiei participantii, impreuna cu producatorii acestui software, au parcurs pas cu pas fiecare modul al aplicatiei. Prezentarea si parcurgerea aplicatiei s-a facut pe un studiu de caz intocmit pe o cladire complexa, reprezentata de un hotel in zona montana. Prezentarea a alternat cu discutii libere referitoare atat la proiet cat si la aplicatie.

AllEnergy® Software v8.0 Cladiri da posibilitatea elaborarii Certificatului de Performanta Energetica pentru cladiri care folosesc si surse regenerabile de energie, pentru urmatoarele utilitati:
1. incalzire surse regenerabile: biomasa, energia termica a mediului cu pompa de caldura, energia solara
2. apa calda de consum: surse regenerabile: energia solara, biomasa, energia geotermala cu pompa de caldura
3. iluminat surse regenerabile: energia solara
4. climatizare racire: surse regenerabile: energia termica a mediului prin recuperare directa
5. ventilare mecanica: surse regenerabile: energia termica a mediului prin recuperare directa
Aplicatia determina consumurile specifice de energie din sursa clasica (combustibili fosili) cu ajutorul carora se stabileste incadrarea in grilele energetice din Certificatul de Performanta Energetica, precum si consumul anual specific de energie din surse regenerabile care se evidentiaza distinct in Certificatul de Performanta Energetica.

AllEnergy® Software cumuleaza experienta a peste 500 de utilizatori din Romania care au elaborat (din estimarile statistice ale producatorilor) cu aceasta aplicatie peste 100.000 proiecte de audit energetic in ultimii 3 ani. Astfel, aplicatiile AllEnergy® Software pot fi considerate ca fiind cele mai utilizate si cele mai rodate de pe piata romaneasca.

Mai multe detalii despre aplicatia AllEnergy® Software v 8.0 Cladiri si despre preturile cu care se comercializeaza puteti obtine accesand: www.algorithm.ro, telefonic la 0722.280.699 sau trimitand email la vanzari@algorithm.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Algorithm+ Srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare