Comunicate de Afaceri

Agrafa Print Services lanseaza primul site dedicat generarii si printarii codurilor QR

QR Code (Quick Response Code – cod de raspuns rapid) reprezinta un cod imagine bidimensional, de forma patrata, care poate stoca diverse tipuri de date si care poate fi scanat cu ajutorul oricarui dispozitiv mobil dotat cu camera video (in special de tip smartphone), care are instalata o aplicatie QR dedicata. In functie de informatia integrata in acesta, codul scanat poate returna continut multimedia asociat unui brand sau produs, un link direct catre o campanie de promovare sau informatii de tip personal, cum ar fi cartile de vizita, datele de contact, profilul de pe retele de socializare etc. Tendintele internationale au dovedit ca alaturi de canalele obisnuite de comunicare, codul QR este un mijloc foarte eficient si creativ de promovare si informare.

Website-ul “www.QR-code.ro” lansat de Agrafa Print Services are ca scop principal informarea vizitatorilor in legatura cu functionalitatile de baza ale codurilor QR, modalitati de generare si utilizare, dar si avantaje si facilitati care pot fi obtinute prin folosirea acestora. Site-ul are integrata o aplicatie usor de folosit si configurat care permite utilizatorilor generarea propriului cod QR. In plus, Agrafa Print Services aduce in Romania posibilitatea de integrare a codurilor QR generate pe site in orice material tiparit, prin comanda directa. Astfel, este facilitata incorporarea rapida a unei informatii suplimentare ce poate fi distribuita ulterior catre toti clientii finali ai companiei respective. De asemenea, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor linkurile de unde poate fi descarcata aplicatia pentru decodarea codurilor QR, in functie de sistemul de operare al telefonului mobil folosit.

Despre Agrafa Print Services
Agrafa Print Services este o companie specializata in tipar digital, cu o activitate de peste sapte ani pe piata romaneasca si o vasta experienta in domeniul productiei publicitare. Fiind o companie moderna, Agrafa Print Services isi mentine renumele prin promtitudinea de a pune la dispozitia clientilor sai cele mai noi servicii din piata.
Compania ofera o gama larga de tiparituri in tiraje mici si mijlocii: pliante, postere, mape, CD-uri personalizate, carti de vizita etc. Pe langa aceste servicii, Agrafa Print Services dezvolta pentru clientii sai si partea de conceptie, prelucrare grafica, finisare si livrare a materialelor. Printre clientii care au apelat la serviciile companiei se numara: Romtelecom, EFG (Banc Post), Midocar, Kanal D, Nestle, Rehau, Plaza Romania, Euroinvest, Samsung.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare