Comunicate de Afaceri

Alege sa te bucuri de functionalitatile telefonului mobil Huawei Mate XS 2

In urma cu cateva luni brand-ul Huawei aducea inaintea utilizatorilor noul telefon smart Mate CS 2. Vorbim despre un telefon inteligent cu ecran pliabil care propune o serie importanta de functionalitati menite a facilita experienta fiecarui utilizator.

Specificatiile modelului Mate XS 2

Disponibil in doua culori, si anume alb si negru, Mate XS 2 ofera o memorie RAM de 8 GB si o memorie interna de stocare de 512 GB. Este cu siguranta un dispozitiv foarte eficient din punct de vedere al memoriei, fiind asemenea unui SSD pentru un laptop. Ecranul telefonului este de 7,8 inchi si este pliabil, avand o rata de refresh de 120Hz. Chiar daca avem la dispozitie un ecran cu o asemenea dimensiune, telefonul este ultra subtire si ultra usor, avand o greutate de doar 255 de grame.

Camerele cu care este dotat telefonul permit surprinderea in culori reale a unor detalii foarte aprofundate. Acest lucru vine prin prisma sistemului de camere True-Chroma. Bateria de 4600 mAh vine sa ofere o autonomie mare pentru acest telefon, iar functia de super incarcare a telefonului permite incarcarea rapida a dispozitivului.

Cand poti folosi modelul XS 2 din seria Mate de la Huawei?

Faptul ca avem de-a face cu un telefon mobil cu ecran pliabil este un atuu important pentru multi utilizatori. In contextul in care foarte multi dintre noi realizeaza diferite sarcini pentru locul de munca atunci cand suntem in trafic sau cand calatorim, telefonul XS 2 de la Huawei poate fi alegerea perfecta. Nu vei mai avea nevoie imediat sa deschizi laptopul sau tableta pentru a trimite un e-mail, pentru a citi un document sau pentru a rezolva rapid o sarcina care trebuie solutionata in cel mai scurt timp.

Display-ul dublu al modelului Mate XS 2 va fi suficient pentru a putea citi foarte facil orice document care se poate deschide direct de pe ecranul telefonului. Dincolo de utilizarea acestui ecran dublu al telefonului pentru citirea documentelor sau a e-mailurilor, o alta utilizare poate fi aceea in care trebuie sa participi la un video-call in timp ce te afli in calatorie sau daca ai fost prins in trafic.

Display-ul ofertant prin prisma diagonalei va fi similar cu cel al unei tablete si iti va permite sa ai o imagine suficient de mare atunci cand te vei afla in call-ul respectiv.Nu in ultimul rand telefonul XS 2 de la Huawei poate fi o alegere perfecta pentru zilele de vacanta.

Daca nu iti doresti sa ai cu tine un rucsac plin de gadget-uri in vacanta, telefonul Mate XS 2 este suficient. Vei putea folosi ecranul de 7,8 inchi inclusiv pentru a vizualiza video-uri online sau pentru a gasi cele mai scurte rute pentru a ajunge la destinatiile pe care urmeaza sa le vizitezi in timpul vacantei.

Ce mai astepti pentru a beneficia de toate dotarile si functiile modelului Mate XS 2 de la Huawei? Cauta acum cele mai avantajoase preturi pentru acest telefon mobil si alege sa te bucuri de toate functionalitatile pe care acesta le ofera.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare