Comunicate de Afaceri

Apartament cochet echipat cu alarma wireless

Apartament cochet echipat cu alarma wireless

Achizitia unui apartament este o investitie pe termen lung si o satisfactie pentru orice persoana. Fie ca il cumpara pentru a locui in el sau pentru a-l oferi spre inchiriere, o proprietate implica atat avantaje, cat si dezavantaje. Exista costuri de intretinere lunare, precum si costuri cu mobilatul si eventuale reparatii, in situatia in care imobilul nu este nou. Un aspect important il constituie si siguranta apartamentului. O solutie la indemana oricui este instalarea uui sistem de alarma wireless.

Principalul avantaj al unei alarme wireless tine de modul de instalare si configurare. Nu necesita cablaj, prin urmare scapati de toata neplacerea cauzata de gauritul peretilor si trasul cablurilor prin toata casa. Un sistem de alarma wireless include o unitate centrala, de regula, cu tastatura inclusa, de unde se realizeaza toate operatiunile. In plus, exista si un senzor PIR de miscare, un contact magnetic si telecomenzi. Cele mai multe sisteme de alarma au prevazuta baterie de back-up, ce asigura buna functionare pe perioada unei pene de curent. La revenirea curentului electric alarma se va cupla automat la curent, iar bateria se va reincarca.

Ceea ce trebuie retinut in cazul sistemelor de alarma wireless este ca toate conexiunile dintre unitatea centrala si senzori se face exclusiv wireless. Alimentarea unitatii centrale la curentul electric este necesara.

Gradul mare de flexibilitate permite mutarea intregului sistem oriunde doriti. De asemenea, multe alarme sunt astfel construite incat sa primeasca un numar mare de senzori. Orice colt al apartamentului va fi protejat cu orice tip de senzor preferati. Optati pentru senzori PIR de miscare pentru a acoperi suprafata unei camere, precum si contact magnetic pentru usa sau geam deschis. Cel din urma este format din doua componente alaturate, care, o data separate au rolul de a transmite semnal unitatii centrale pentru a declansa alarma.

Pentru detectarea fumului sunt disponibili senzori de fum, pentru detectarea gazului, senzori de gaz. Chiar si pentru inundatie sau vibratie exista senzori dedicati. Daca unele sisteme de alarma wireless au incorporata sirena, altele necesita conectarea unei sirene aditionale. Totodata, exista sirene de mare putere ce necesita conectare pe cablu, iar zgomotul produs este puternic, alertand in caz de efractie si vecinii.

Un apartament poate fi echipat cu un sistem de alarma wireless, indiferent de dimensiunea lui. Functiile avansate din alarme faciliteaza accesul si controlul asupra ei din orice colt al lumii v-ati afla. Exista alarme ce au inclus comunicator GSM, in timp ce noile modele suporta conectare la internet, iar comunicarea se realizeaza prin intermediul aplicatiei de mobil.

In cazul alarmelor GSM, este necesar sa introduceti o cartela SIM in unitatea centrala. Cartela trebuie sa aiba credit si sa aiba dezactivat codul PIN. O data introdusa cartela SIM veti putea controla direct din telefonul mobil armarea, dezarmarea sistemului. Au fost dezvoltate si comunicatoare GSM ce suporta cartele telefonice 3G.

Alarmele wifi ce functioneaza prin internet sunt considerate alarme smart. Acestea dispun de aplicatii de mobil intuitive, prin care puteti inrola sau sterge senzori, armati sau dezarmati, controlati anumite zone. La declansarea alarmei sunteti notificat instant pentru a putea lua masurile necesare.

Magazinul online www.1CCTV.ro include numeroase variante de alarme wireless provenite de la cei mai mari producatori in domeniu. Calitatea sistemelor a fost testata pe parcursul multor ani, iar fiabilitatea este confirmata de miile de client multumiti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kontento

Comentarii

Cauta

Categorii populare