Comunicate de Afaceri

Asseco SEE (ASEE) România și Altova vor sprijini companiile în zona de raportare

Grupul ASEE (Asseco SEE), furnizor de soluţii şi servicii IT în regiunea din Sud-Estul Europei, a încheiat recent un parteneriat cu Altova, parteneriat ce se traduce prin sprijin adus clienților cu add-in-ul EBA XBRL pentru Excel.

Astfel, ASEE îşi extinde aria de servicii integrate ce acoperă necesităţile de digitalizare şi hiperautomatizare ale clienţilor din industria de servicii financiare: banking, leasing, factoring, asigurări, e-commerce.

Parteneriatul dintre ASEE şi Altova oferă clienţilor noştri servicii de tip raportare prin (EBA) XBRL implementat pentru Excel, aliniate la strategia digitală a organizaţiei clientului, fie ea existentă sau nou creată în cadrul proiectelor noastre. Acest instrument unic oferă profesioniștilor financiari posibilitatea de a generara rapoarte EBA conforme cu normele de depunere ale EBA XBRL, direct într-o aplicație în care operează deja confortabil: Excel, a declarant Bogdan Savu, Delivery Manager, Banking Business Unit, ASEE România.

Întocmai ca alte agenții de reglementare din întreaga lume, Autoritatea Bancară Europeană (ABE) a standardizat XBRL pentru transmiterea datelor transmise de entitățile de evidență, pentru a valorifica beneficiile datelor standardizate. Pentru companiile de depozit, cu toate acestea, provocarea constă în obținerea de date backend într-un format XBRL valabil în conformitate cu taxonomia EBA.

Astfel, parteneriatul cu Altova, companie americană de dezvoltare de software care produce XML integrat, JSON, baze de date, UML și instrumente de dezvoltare software de gestionare a datelor, aduce echipei ASEE, expertiza de elaborare strategii digitale customizate pentru clienţii din domeniul financiar şi analiza de performanţă financiară, de business şi operaţională a întregului program, creând astfel o abordare integrată şi un model de raportare cu succes lunară. În acest mod compania (ASEE) se asigură că aduce maximum de valoare pe termen lung strategiei de business a clientului, prin variante de implementare optime şi aliniate riguros obiectivelor acestuia.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: InteliPR

Comentarii

Cauta

Categorii populare