Comunicate de Afaceri

AV-Test.org si PC World Lab: G Data lider al detectie malware

Un alt atu al suitei de securitate germane este pretul accesibil al produselor pentru un utilizator, dar mai ales al celor pentru 3 utilizatori, important in conditiile prelungirii crizei economice mondiale.

G Data Antivirus 2010 a obtinut o pozitie de top in clasamentul diagramelor de software, facand cea mai buna treaba la detectarea malware-ului, atat in testele pe baza de semnatura traditionale, cat si in testele cu protectie proactiva care cerceteaza cat de bine poate o aplicatie sa detecteze noi programe malware fara semnatura.

Cele doua motoare de scanare au ajutat la realizarea unei rate de blocare impresionanta, de 99,95% pentru detectarile traditionale, pe baza de semnatura, de programe malware cunoscute, o rata mult mai buna decat a oricarei alte aplicatii testate. Este de asemenea bun la blocarea plictisitoarelor adware, ajungand la o rata de 99,8%, iar aceste puncte forte au ajutat la obtinerea unei pozitii de top.

Dominatia G Data a continuat in testele euristice, care folosesc baze de date de semnaturi cu o vechime de doua saptamani si programe malware mai noi pentru a simula cat de bine poate un program sa detecteze amenintari care nu au inca o semnatura. In acest test, G Data a blocat 71,9% din esantionul folosit de AV-Test.org, ceea ce a reprezentat cel mai bun punctaj vazut. Iar in testele de detectare de comportament – care verifica cat de bine recunoaste software-ul antivirus malware-urile bazate pe comportament - G Data a condus din nou, prin blocarea a 12 din 15 esantioane de proba.

Pentru mai multe informatii despre test si clasament puteti obtine dand click pe link-ul http://www.pcworld.com/reviews/collection/1986/top_paid_antivirus_2010.html

-###-

Contact pentru presa: Costin Pecingina – Public Relations Manager
Tel.: 0371.168.090 / 0725.225.615 / 0752.028.799
E-mail: costin@itsistem.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IT Sistem Services

Comentarii

Cauta

Categorii populare