Comunicate de Afaceri

Calculatoare second hand cu i7 cu garantie

In general cand auzi de produse la mana a doua poti fi usor reticent, insa daca acestea sunt insotite de garantie, increderea celor care ar vrea sa le achizitioneze cu siguranta va creste.

Faptul ca un calculator cu i7 - procesor de ultima generatie - este vandut la preturi foarte mari este un lucru stiut de toata lumea, fiind greu de cumparat si pentru o persoana cu venit mediu. De aceea, magazinele de produse IT&C pun la dispozitie clientilor variante accesibile la pret si pentru persoanele cu venit mai scazut. O astfel de varianta poate fi reprezentata de calculatoarele second hand cu i7. Acestea pot fi cumparate direct din magazin sau poate fi comandate online din magazinele prezente pe internet.

Aceste tipuri de calculatoare second hand online sunt produse care au fost utilizate o perioada de timp si care au fost predate in conditii optime pentru o functionare corecta. De aceea ele au si o garantie si se pot folosi la capacitate maxima. De altfel ele sunt produse de calitate si majoritatea provin de la producatori renumiti.

Companiile care comercializeaza calculatoare si laptopuri la mana a doua obisnuiesc sa testeze produsele inainte de a fi puse la vanzare. De aceea orice persoana care ar dori achizitionarea unui calculator second hand i7 poate sta linistita pentru ca va cumpara un produs bun. Pretul poate sa difere. De regula, oscileaza in functie de producatorul sistemului, de anul de fabricatie, de producatorul procesorului si de dimensiunea diagonalei ecranului, in cazul laptopurilor. Nu in ultimul rand se ia in considerare si placa video care poate creste sau scadea pretul sistemului second hand i7 in functie de tipul acesteia: dedicata sau integrata.

Aflati mai multe detalii: https://www.diabloscomputer.ro/calculatoare-second-hand-i7

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare