Comunicate de Afaceri

Canon si HP furnizeaza solutii fara egal in derularea fluxului de lucru

Bucuresti, 21 Septembrie 2009 - Canon Inc. si HP au anuntat astazi o alianta extinsa prin care vor comercializa si distribui impreuna, o noua gama de sisteme de birou multifunctionale, ce reuneste tot ce are mai bun fiecare dintre cele doua companii: dispozitivele multifunctionale de top Canon, cu imprimarea si dispozitivele de imagine HP.

Colaborarea se sprijina pe relatiile stabilite intre Canon si HP si determina companiile sa le ofere clientilor o noua clasa de solutii activate prin internet, ce combina dispozitivele superioare multifunctionale, de procesare si sistemele de imagine Canon, cu managementul HP, integrarea IT si capacitatile fluxului de documente. Astfel, odata cu gama diversa de servicii de software si servicii oferita de EDS, companie HP, impreuna cu Managed Print Services de la HP si cu oferta de servicii si suport globale Canon, clientii mari vor avea acces la una dintre cele mai complete oferte din domeniu - ce eficientizeaza munca si reduce costurile.

Aceasta colaborare cuprinde produse actuale si viitoare din portofoliul ambelor companii, furnizand astfel clientilor o excelenta compatibilitate in flota dispozitivelor de imprimare de birou. Canon si HP vor beneficia de asemenea de accesul reciproc la managementul fiecareia dintre ele, precum si de portofoliile de dezvoltare software ale tertilor, inclusiv Canon imageWARE Enterprise Management Console, Canon MEAP, precum si HP Web Jetadmin si HP Open Extensibility Platform. Portofoliul extins de produse si servicii se asteapta sa fie disponibil atat clientilor in America de Nord si Europa, cat si companiilor multinationale din aceste regiuni.

\"Prin aceasta colaborare cu HP, dorim sa transmitem avantajele multifunctionalitatii Canon si performantei de exceptie a produselor, catre o baza largita de utilizatori\", a precizat Masaki Nakaoka, manager si director executiv Office Imaging Products Operations, Canon Inc. \"Ne asteptam ca aceasta colaborare sa maximizeze beneficiile clientiilor ambelor companii, netezind in acelasi timp, drumul catre cresterea vanzarilor, atat pentru Canon, cat si pentru HP.\"

\"HP este de mult timp lider in industrie, cu un portofoliu de produse, software, servicii si solutii, care ofera posibilitatea clientilor mari de pretutindeni sa-si imbunatateasca eficienta imprimarii, fara sa compromita fiabilitatea, calitatea si profesionalismul documentelor lor\", a precizat David Murphy, vicepresedinte Imaging and Printing Group HP. \"Dezvoltand colaborarea cu Canon, pentru a le oferi clientilor valoare adaugata si solutii IT mai cuprinzatoare, suntem increzatori in cresterea productivitatii organizatiilor prin imprimare si prin nevoile generale ale fluxului de lucru\".


Despre Canon Inc
Canon Inc., cu sediul in Tokio, Japonia, este un lider pe segmentele profesionale si de consum ale echipamentelor de imagine si al sistemelor de informatii. Gama larga de produse Canon include copiatoare, imprimante cu jet de cerneala sau laser, camere foto sau video, echipamente video, echipamente medicale si echipamente de fabricatie semiconductoare. Cu aproximativ 160,000 angajati in intreaga lume, Canon are filiale de fabricatie si de comercializare in Japonia, America, Europa, Asia si Oceania; precum si o retea R&D globala cu sedii in Statele Unite, Europa, Asia si Australia. Vanzarile nete consolidate de Canon pentru anul fiscal 2008 (incheiat pe 31 decembrie 2008) au totalizat 44.99 bilioane de dolari (la o rata de schimb de 1$ American=91 Yeni). Vizitati site-ul web Canon Inc. la www.canon.com/index.html.

Despre HP
HP, cea mai mare companie de tehnologie, simplifica experienta tehnologica pentru consumatori si afaceri cu un portofoliu care acopera imprimare, calculatoare personale, software, servicii si infrastructura IT. Mai multe informatii despre HP sunt disponibile la http://www.hp.com.

Persoana de contact:
Mariana Sebe
PR Coordinator More Than Pub
Mobile: 0749033349
E-mail: mariana.sebe@morethanpub.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare