Comunicate de Afaceri

Cat de important este SEO pentru generarea de clienti potentiali

Ai creat un site web și ai deschis câteva conturi de rețele sociale, dar traficul pur și simplu nu vine. De ce oamenii nu dau clic pe linkurile tale și nu urmăresc paginile tale?

Ei bine, este nevoie de mai mult decât construirea de site-uri și utilizarea platformelor pentru a genera clienți potențiali. Trebuie să creați o strategie pentru a genera trafic către afacerea dvs. Și, deși puteți cheltui o mulțime de bani pe reclame PPC pentru a vă construi vizibilitatea și traficul, nu va oferi rezultate de lungă durată, decât dacă aveți un buget permanent.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați SEO pentru generarea de clienți potențiali. De fapt, ar trebui să fie strategia ta principală, susținută de rețelele sociale și de publicitate plătită.

Să aruncăm o privire la cât de important este SEO atunci când vine vorba de creșterea clienților potențiali.

Menține traficul pe termen lung

O mulțime de agenți de marketing și companii privesc SEO ca publicitate gratuită, deoarece odată ce plătiți pentru conținutul dvs., acesta este al vostru pentru totdeauna. Și odată ce este postat pe web, este acolo atâta timp cât site-ul este deschis.

Aceasta înseamnă că poți continua să atragi trafic pentru conținutul tău mereu verde. Nu obțineți aceleași rezultate cu reclamele PPC. În primul rând, trebuie să continuați să plătiți pentru ca anunțurile să fie afișate. Odată ce te oprești, reclamele coboară, împreună cu traficul pe care îl generează.

Aceasta este frumusețea SEO – creați conținut pe care îl dețineți și îl postați pe propriul site. Apoi îl puteți partaja pe rețelele de socializare și pe site-uri terțe pentru a vă extinde acoperirea.

Este nevoie de o strategie solidă pentru a pune împreună toate piesele puzzle-ului, cum fac experții de la Cloudburst Marketing .

Creșteți-vă traficul pietonal local

O mulțime de companii locale risipesc dolari pe reclame atunci când pot folosi SEO local pentru a aduce mai mult trafic pietonal către cărămidă și mortar. Cu SEO local, vă puteți asigura că listările dvs. apar în partea de sus a paginilor cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP) legate de cuvintele dvs. cheie.

Majoritatea utilizatorilor web de astăzi efectuează căutări pe Google pe dispozitive mobile. Și dacă nu au dezactivat capabilitățile de localizare de pe telefonul lor, va apărea rezultate ale căutării locale . Deci, dacă vă caută marca, produsele sau serviciile și se află în zona dvs., atunci veți apărea.

Frumusețea căutării locale este că înregistrările de companii apar deasupra locului numărul unu pe Google.

Construiți-vă autoritatea și încrederea mărcii dvs

Reclamele nu ajută la încrederea și autoritatea mărcii dvs. În orice caz, consumatorii de astăzi nu au încredere în reclame și preferă să citească sau să vizioneze conținut valoros. Dacă sunteți serios să faceți marca dvs. un nume cunoscut, atunci ar trebui să vă concentrați pe furnizarea de conținut optimizat de înaltă calitate.

Dacă nu aveți deja unul, ar trebui să creați un blog de afaceri și să începeți să creați și să publicați conținut în mod regulat. Prin implementarea strategică a cuvintelor cheie pe parcursul postării, îl va ajuta să se clasifice în motoarele de căutare.

Apoi, dacă subiectele pe care le acoperiți sunt relevante și valoroase pentru publicul țintă, aceștia vor fi înclinați să facă clic pe el în SERP-uri. Concentrați-vă pe livrarea de piese captivante, iar vizitatorii au șanse mai mari să rămână pentru a vă explora produsele sau serviciile.

Conținutul dvs. va ajuta la stabilirea mărcii dvs. ca autoritate și acest lucru îi va face pe cititori să aibă suficientă încredere în el pentru a face o achiziție.

Vizează clienții potențiali de înaltă calitate care fac conversie

Fiecare metodă de marketing pe care o implementați ar trebui să aibă un anumit public pe care îl vizează. În caz contrar, riști să atragi trafic care nu este interesat de ceea ce are de oferit brandul tău. Conținutul SEO pe care îl creați ar trebui să se învârte în jurul intereselor și nevoilor publicului dvs. țintă.

De exemplu, dacă vindeți suplimente nutritive pentru constructori de mușchi, atunci puteți crea conținut care oferă sfaturi de experți și povești inspiraționale. Există mai multe moduri în care puteți găsi subiecte care să atragă publicul pe care doriți să îl atrageți.

O metodă este să accesați Quora și alte forumuri pentru a vedea ce tipuri de întrebări pun utilizatorii și discuțiile pe care le au în legătură cu industria dvs. Apoi căutați să oferiți soluții și răspunsuri. Puteți partaja răspunsuri perspicace și apoi puteți trimite link la conținutul de pe site-ul dvs. pentru informații suplimentare.

Aduceți mai mult trafic către site-ul dvs. de pe site-uri de înaltă autoritate

Blogging-ul pentru invitați este o altă metodă care vă ajută să vă îmbunătățiți SEO. Sunteți amândoi, clasați pentru cuvintele cheie și includeți backlinkuri către site-ul dvs. . Google le ia în considerare pe ambele atunci când decide cum să-ți clasifice conținutul.

Ideea este să vă publicați conținutul pe site-uri cu o înaltă autoritate de domeniu (DA). Există instrumente pe care le puteți folosi pentru a determina acest lucru, cum ar fi pluginul gratuit pentru browser Moz.

Doar asigurați-vă că alegeți numai site-uri relevante pentru industria dvs. În caz contrar, Google și utilizatorii vor privi conținutul și backlink-urile ca spam. Amintiți-vă, Google se ocupă de utilizatorul final și de a se asigura că aceștia au acces la conținutul cel mai relevant și de înaltă calitate posibil.

Un blog despre pescuit nu le-ar fi util vizitatorilor de pe un site care este despre machiaj.

Utilizați diferite tipuri de conținut

Ceea ce este grozav la SEO este că poți folosi diferite forme de conținut pentru a te clasa în motoarele de căutare. Astăzi, motoarele de căutare includ postări pe blog, videoclipuri și chiar postări pe rețelele sociale în rezultatele căutării lor. Puteți profita de acest lucru pentru a vă asigura că aveți conținut pentru toată lumea.

Să recunoaștem, există un număr tot mai mare de persoane care preferă să vizioneze un videoclip decât să citească o postare lungă pe blog. Cu toate acestea, există încă cei cărora le place o lectură bună. Prin urmare, este ideal să aveți ambele forme de conținut ușor disponibile.

Dacă vă faceți griji că veți avea suficient conținut, puteți oricând să reutilizați postările de blog în videoclipuri. Scurtați-le și faceți-le mai ușor de citit cu voce tare și aveți scripturi video.

Aflați mai multe despre SEO pentru generarea de clienți potențiali

Sperăm că acest lucru vă face să vă gândiți la importanța căutării organice și la modul în care puteți utiliza SEO pentru generarea de clienți potențiali. Este nevoie de metodele potrivite și de o strategie atent construită pentru ca acesta să funcționeze.

Cu toate acestea, odată ce ați înțeles bine, veți culege beneficiile pentru o perioadă foarte lungă de timp. Asigurați-vă că rămâneți la curent cu algoritmii Google în continuă schimbare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare