Comunicate de Afaceri

Ce sistem de racire ti se potriveste: frigider, combina frigorifica sau congelator

Cel mai important este ca noul aparat frigorific să se potrivească nevoilor casei tale și ale familiei tale. Este important numărul membrilor familiei și care sunt obiceiurile voastre de a face cumpărături și de a mânca.

În funcție de acestea, veți avea nevoie să alegeți dintre următoarele aparate frigorifice: combină frigorifică, frigider și congelator. Mai jos vom detalia fiecare dintre aceste opțiuni, cu ajutorul producătorului de electrocasnice Artic, pentru a te ajuta să iei o decizie corectă și informată.

Combina frigorifică

Combina frigorifică este opțiunea cea mai bună când ai nevoie de un frigider, dar și de un congelator încăpător, însă nu dispui de suficient spațiu pentru două aparate separate. Cele două compartimente frigorifice sunt delimitate prin uși separate, cu răcitorul situat deasupra congelatorului.

O combină frigorifică are un volum al compartimentului frigider de două treimi din volumul total, în timp ce congelatorul ocupă o treime din volumul total. Combinele frigorifice au, de obicei, o capacitate mare de congelare.

Dacă ai nevoie de o compartimentare mai bună, tot combina frigorifică este răspunsul.

Frigiderul cu două uși

Este modelul clasic de aparat frigorific și ideal pentru cei care folosesc congelatorul în mod regulat, dar nu au nevoie de un spațiu foarte mare de depozitare în interiorul acestuia. Capacitatea frigiderului este generoasă, acesta fiind compartimentat eficient prin rafturi ajustabile, chiar și pe ușă, și un compartiment dedicat pentru fructe și legume.

Frigiderul cu o ușă

Este potrivit dacă spațiul de care dispui nu este foarte generos sau dacă familia ta are doar unul sau doi membri. Simplu și ușor de folosit, îți pune la dispoziție un volum suficient pentru păstrarea alimentelor proaspete. Are rafturi ajustabile și o cutie pentru fructe și legume. În partea de sus, are încorporat congelatorul cu ușă separată.

Congelatorul vertical

Când ai nevoie de un spațiu generos de congelare și care să se încadreze armonios în locuința ta, congelatorul vertical este o alegere foarte bună. În funcție de model, are până la două compartimente de congelare rapidă și patru compartimente pentru păstrarea alimentelor deja congelate. În partea superioară vei găsi și două tavi, pentru gheață și pentru cuburile de gheață.

Congelatorul orizontal

Congelatorul orizontal este cea mai potrivită alegere pentru tine dacă ai nevoie de un spațiu mare de depozitare a alimentelor pe termen lung. Volumul util total poate avea până la 450 l ideal pentru proviziile tale pentru întreagă iarnă sau pentru perioade mai lungi.

Ce mai trebuie să iei în considerare

Pe lângă tipul de aparat frigorific, mai contează și caracteristicile cu care vine fiecare dintre acestea. Îți recomandăm ca noul aparat frigorific să dețină măcar câteva dintre următoarele caracteristici:

- congelator fără îngheț: dacă ai de ales o singură caracteristică, alege-o pe aceasta. Vei economisi ore întregi și o mulțime de dezordine dacă nu vei fi nevoit să îți dezgheți congelatorul.

- rafturi reglabile: acestea îți oferă flexibilitatea de a seta spațiul așa cum îl dorești.

- sertare frigorifice cu alunecare liberă: te vor înfuria sertarele care se blochează sau care nu se deplasează prea mult, deci alege un model ușor de utilizat.

- rafturi pe ușă reglabile: acestea îți vor permite să creezi mai mult spațiu dacă ai nevoie să păstrezi sticle înalte.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare