Comunicate de Afaceri

Ce spun specialistii despre perechile de ochelari cu protectie pentru monitor?

Te-ai intrebat vreodata ce spun specialistii despre perechile de ochelari de protectie monitor? Sunt acestia eficienti? Ei bine, eficienta ochelarilor cu protectie pentru monitor este dovedita! Cu cat petreci mai mult timp in fata unui monitor, cu atat mai mult ai nevoie de ei! Ce beneficii iti pot aduce acestia si care sunt cele mai relevante caracteristici? Stai pe aproape, urmeaza sa afli tot ceea ce trebuie sa stii despre ochelari protectie monitor.

O pereche de ochelari protectie monitor poate preveni uscarea si iritarea ochilor

Purtatorii de ochelari stiu cat de mult disconfort poti simti dupa o zi lunga de munca. De aceea, este bine de mentionat ca o pereche de ochelari protectie monitor poate preveni uscarea si iritarea ochilor. Nu va mai fi nevoie sa folosesti atat de multe picaturi pentru ochi! De ce? Pentru ca, in esenta, ochii tai vor fi protejati de lentile special concepute prevenirii disconfortului.

O pereche de ochelari protectie monitor blocheaza pana la 65% din lumina albastra

Pe langa faptul ca are beneficii cand vine vorba despre iritatiile la nivelul ochilor, o pereche de ochelari protectie monitor blocheaza pana la 65% din lumina albastra. Asta inseamna ca ochiul tau va fi protejat permanent, chiar si daca alegi sa lucrezi ore suplimentare in fata monitorului!

Daca nu esti convins de acest aspect, trebuie sa te convingi de unul singur! Fa o comparatie intre o pereche de ochelari clasici, fara protectie, si o pereche de ochelari protectie monitor! Diferentele se vor simti numaidecat!

O pereche de ochelari protectie monitor relaxeaza muschiul ocular

Intrucat ochiul nu mai este atat de solicitat, o pereche de ochelari protectie monitor relaxeaza mischiul ocular. Acest aspect se datoreaza lentilelor, carora daca le mai adaugi 0.2 iti pot oferi o vedere mult mai clara la distanta mica!

Te-ai decis? Merita sau nu merita sa acorzi atentie unei perechi de ochelari protectie monitor?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare