Comunicate de Afaceri

Ceasurile inteligente, dovada eficientei dusa la superlativ

De ce sa pierdem acum aceste informatii pretioase, in loc sa le vizionam cum se cuvine cu ajutorul unui ceas inteligent capabil sa mearga oriunde suntem si noi? Afla care sunt motivele pentru care reprezentatii site-ului www.ceas-smartwatch.ro sunt de parere ca smartwatchurile sunt gadgeturi foarte utile.

Daca un telefon nu poate fi luat cu noi chiar oriunde, iar un dispozitiv cu dimensiuni ceva mai mari nici atat, un ceas poate fi tinut la mana noastra pe tot parcursul zilei fara sa ne incomodeze cumva, mai ales daca ne aflam la munca sau in diferite medii ostile de lucru.

Stiai ca un ceas inteligent poate fi conectat la o retea de internet pentru a obtine informatii cu adevarat utile pentru tine sau prietenii tai?

Datorita functiilor integrate, pieselor componente, diferitelor aplicatii ce pot fi instalate pe acesta, un ceas inteligent este dovada eficientei de care tu ai nevoie pe perioada unei zile, pentru a observa date exacte, atat in ceea ce priveste ora si data, dar si altele ce tin de functiile multimedia.

Nu vei mai fi nevoit sa iei telefonul tau peste tot daca dispui de un asemenea dispozitiv inteligent capabil sa preia din functiile sale cat ai clipi, mai ales ca nu necesita o incarcare a bateriei frecvente, majoritatea fiind rezistente chiar si ore intregi fara sa solicite o incarcare a acumulatorului.

Putem gasi un ceas smartwatch ieftin care sa faca fata tuturor cerintelor noastre? Acum in mediul online exista astfel de oferte la smartwatchuri, iar cu o investitie minima vom avea garantia ca nimeni nu va trece pe langa noi neobservat, indiferent de activitatile pe care dorim sa le intreprindem.

Everest EV9500
Acest ceas valoreaza doar 65 lei si are niste functii cu totul si cu totul deosebite. Ne permite sa vizualizam agenda telefonica, sa ne consultam istoricul de apeluri sau mesaje si dupa care sa primim notificare in cazul unui apel pierdut.

Poate manageria cu suces toate fisierele si are control asupra sistemului muzical sau aparatului foto. Permite localizarea prin GPS si diferite moduri personalizate pentru a fi setat cum se cuvine.

Poate fi incarcat cu ajutorul unui cablu usb, iar autonomia bateriei este una decenta, comparativ cu alte modele, totul la un pret cu adevarat de invidiat.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare