Comunicate de Afaceri

ClickShare - Noul trend in prezentarile de afaceri

Sistemul ClickShare stabilește noul trend in prezentarile de afaceri, punand la dispoziție cel mai intuitiv mod de expunere a informațiilor pentru utilizatori. Prezența sistemului inteligent Barco pe piața din Transilvania, in parteneriat cu firma Red Dot, susține noul standard in prezentarile din domeniile business, medicale, organizare evenimente sau din divertisment.
„Astazi, indiferent de domeniul in care activam, suntem atenți la uneltele pe care le putem adopta pentru a ne face munca mai ușoara și mai eficienta. In acest sens preferam sa stocam informații pe telefoane inteligente sau tablete, pentru a le putea accesa oricand sau pentru a aduce modificari textelor, la nevoie. Cand a fost ultima data cand ați stocat o prezentare pe un cd? Deja, aceasta intrebare este valabila și pentru stick-urile USB. La evenimentele pe care le susținem, indiferent de domeniul de activitate, am observat un trend care ne-a determinat sa ne orientam mai mult catre aceasta nevoie de a ușura prezentarile de afaceri. In proporție de peste 40% dintre cei invitați in calitate de speakeri, considera nepractic obiceiul de a veni cu prezentarea pe stick.„ afirma Mircea Pop, manager vanzari RedDot.
Este clar faptul ca printarea materialelor necesare in cadrul diverselor intalniri, nu este o soluție eficienta, ci o pierdere de timp și resurse. Mai mult decat atat, in cadrul diferitelor conferințe sau discuții, este important aportul tuturor participanților care pot aduce imbunatațiri. Sistemul ClickShare este cel care poate sa raspunda tuturor nevoilor de prezentare și mult mai mult. Acesta poate transforma orice sala de ședințe sau amfiteatru intr-un mediu de comunicare participativ, creativ și mult mai eficient: „Sistemul este disponibil in doua modele, unul potrivit pentru sali de ședințe de mici dimensiuni, iar al doilea potrivit pentru sali mari sau amfiteatre. Ambele funcționeaza pe același principiu, de a afișa conținutul informațional doar prin simpla atingere a unui buton, prin conectarea wireless a device-ului, cu posibilitate de partajare simultana de la fiecare persoana de la masa de discuții; pot fi conectate pana la 64 de butoane ce pot accesa, modifica sau prezenta conținutul informațional. Aceste specificații au devenit astazi, in multe contexte de afaceri, o necesitate, o configurare implicita care ușureaza și faciliteaza prezentarea ideilor din orice domeniu.„, adauga Mircea Pop.
Firma RedDot din Cluj-Napoca activeaza din anul 2005, in special pe piața din Transilvania, oferind produse, servicii și soluții integrate adaptate cerințelor specifice de business, incluzand proiectare, instalare și intreținere a infrastructurii de voce, imagine și de date: sisteme de cablare structurata, servicii profesionale legate de rețele și comunicații, infrastructura audio și video, sisteme de securitate, Smart Home și cladiri inteligente.

Mircea Pop
Manager Vanzari- SC REDDOT SRL
E-mail: mircea.pop@reddot.ro
Tel: 0740 105 715
www.reddot.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare