Comunicate de Afaceri

Comparatie pentru upgrade: iPhone 7 vs iPhone 6

Daca detineti un iPhone 6, atunci sunteti probabil gata pentru o schimbare, avand in vedere faptul ca Apple continua sa ne uimeasca prin rapiditatea lansarilor pe care le aduce pe piata. Indiferent daca ati cumparat unul acum doi ani (cand a iesit prima data) sau mai tarziu, universul generatiei 6 a trecut.

Dar iPhone 7 este un upgrade destul de serios daca ne raportam la planul financiar. Cum Apple a crescut preturile modelul de 32GB la Iphone 7, multi se vor gandi de doua ori la un upgrade in acest sens.

iPhone 7 vs iPhone 6 – Display

IPhone 7 continua sa utilizeze aceeasi tehnologie de display,  avand un display LCD IPS ca la iPhone 6, in loc de OLED ca in gama Samsung Galaxy S7. De asemenea, are aceeasi dimensiune de 4,7 inch si rezolutie de 1334 x 750, precum predecesorul sau. Dar nu trebuie sa te pacalesti - afisajul iPhone 7 este cu mult mai bun.

La fel ca iPad Pro, afisajul iPhone 7 accepta gama de culori DCI-P3, ceea ce inseamna ca poate afisa un numar mai mare de culori. Nimeni nu sa plange de culori mai bogate si mai realiste.

iPhone 7 vs iPhone 6 – Design

Nu este nimic de judecat daca principalul motiv pentru care doriti un upgrade se reflecta in designul noilor modele. Uneori, fiecare dintre noi doreste ceva stralucitor si nou. E in regula. Dar iPhone 7 nu arata diferit fata de iPhone-ul 6 pe care deja il detineti. Apple a inlaturat liniile inestetice de pe spate, dar din moment ce ai avut modelul iPhone 6 pentru o vreme, probabil ca te-ai obisnuit cu acestea.

Ceea ce este 100% nou sunt culorile, care includ o nuanta de negru in serie limitata si o optiune mai degraba "Intense Black". Acesta din urma inlocuieste optiunea Space Grey a fostului model si arata bine. Este un motiv bun pentru upgrade? Mai mult ca sigur, raspunsul este unul negativ.

Un alt element nou este modul in care Apple a integrat modulul camerei in iPhone 7. iPhone 6 (si succesorul sau, iPhone 6S) au atras critici pentru lipsa de compatibilitate intre dimensiunile camerei si cele ale telefonului propriu - zis. Apple a imbratisat pe deplin aceasta critica in iPhone 7, remediind problema.

Butonul "acasa", considerat un fel de esec hardware in iPhone-urile mai vechi, a fost schimbat pentru un nou buton solid cu un feedback mult mai bun. Unii s-au speriat de lipsa tactilitatii in noul design, dar ne-am obisnuit destul de repede cu abordarea iPhone 7.

In plus, formatul butonului contribuie la un nou rating IP67. Acest lucru inseamna ca iPhone 7 poate supravietui imersiunii in apa timp de 30 de minute pana la o adancime de un metru. Va supravietui picaturilor de apa si puteti chiar sa faceti fotografii sub apa. In plus, este si rezistent la praf.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare