Comunicate de Afaceri

Cum alegem o firma pentru creare website?

Orice afacere, daca doreste sa existe in ziua de astazi, are nevoie de un website. Daca acum cativa ani exista gluma “Daca nu ai Facebook, nu existi”, astazi expresia “Nu ai website, nu existi” este o realitate cat se poate de evidenta. De aceea ai nevoie de o firma pentru creare website. Dar cum putem sa ne asiguram ca alegem firma potrivita? Iata cateva sfaturi, prezentate in articolul de astazi.

Website-ul este ca si bebelusul afacerii tale. Trebuie planuit din timp, trebuie sa fie crescut si trebuie sa fie sustinut la orice ora din zi si din noapte. Iar daca il cresti asa cum iti doresti si cum merita, roadele muncii tale vor aparea si va ajunge intr-un final ca el sa munceasca pentru tine.

Doar ca, spre deosebire de bebelusii adevarati, un website trebuie planificat si conceput impreuna cu specialisti, impreuna cu o firma de creare website. Indiferent ca vorbim despre un website de prezentare, un magazin online sau orice alta aplicatie, intotdeauna este bine sa apelezi la profesionisti.

Dar cum putem sa ne asiguram ca apelam la o firma cu adevarat profesionista? 

Iata cateva sfaturi esentiale de luat in seama atunci cand ne cautam firma de creare website:

1. O firma serioasa nu iti va spune niciodata un pret initial, fix

O firma serioasa intotdeauna se va intalni cu tine (fizic sau online) si va incearca sa inteleaga cat mai mult ideea ta de website. Nici o firma serioasa nu iti va spune un pret fix, dinainte sa te intrebe exact ceea ce iti doresti. Doar in baza unei analize de genul se poate oferi un pret. Iar daca vorbim de o firma care se afla in orasul tau, cu atat mai bine.

Daca doresti de exemplu servicii de creare website in Cluj, atunci este recomandat sa apelezi la o firma din Cluj. Toate orasele au macar 1 firma talentata in acest domeniu.

2. Portofoliul firmei

Desi primul indicator este suficient pentru a intelege daca ai de a face cu amatori sau profesionisti, intotdeauna este bine sa ceri si sa consulti portofoliul. Acest lucru te ajuta pe tine atat in a alege o firma serioasa, cat si pentru a contura o imagine mai clara asupra site-ului nostru, care inca este la stadiul de idee. De multe ori se intampla sa nu stim exact cum vrem sa arate site-ul, de aceea este bine sa ne inspiram din alte modele de succes.

3. Serviciile anexe oferite

Odata ce am stabilit ca dorim sa apelam la servicii de creare website, este important sa apelam si la celelalte servicii, cum ar fi hosting sau mentenanta. De preferat este sa apelezi la aceeasi firma, deoarece ei au creat site-ul si stiu cel mai bine ce trebuie facut. De asemenea, poti negocia si de o reducere, in cazul in care apelezi la pachetul complet de servicii.

4. Asistenta 24/7 sau timpi de raspuns cat mai mici

In lumea vasta a internetului se vor intampla erori, se vor intampla lucruri care vor face site-ul tau nefunctional. Este un lucru inevitabil faptul ca site-ul tau, indiferent de cat de bine a fost creat, va avea probleme.

Din acest motiv vei avea nevoie de asistenta, cat mai repede. Imagineaza-ti oare cum ar fi sa iti pice magazinul tau online, chiar in dimineata de Black Friday. Un prieten chiar a patit acest lucru, dar norocul lui a fost ca a primit asistenta imediata si a rezolvat problema in doar 30 de minute. Da, a pierdut multe vanzari in acele 30 de minute, dar puteau fi 3 ore in loc de 30 de minute. Timpul de raspuns este esential in luarea unei asemenea decizii.

5. Servicii de Digital Marketing

Daca o firma ofera servicii de Digital Marketing in completarea serviciilor de creare website, atunci poti apela cu incredere la ei. Daca stiu cum sa promoveze un website, atunci cu siguranta stiu si cum sa il construiasca ca la carte.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare