Comunicate de Afaceri

Cum amenajam un spatiu cu becuri Led inteligente

Ce sunt aceste becuri led?

Odata cu trecerea timpului si dezvoltarea tehnologica continua a lumii in ultimii ani, iluminatul a devenit un proces care a suferit multe schimbari.

In locul in care becurile incandescente au fost folosite pentru prima data in cantitati mari, de data aceasta, in fata inceputului unui numar mare de metode de iluminare imbunatatite, a inceput sa isi piarda teritoriul. Initial, au aparut becuri incandescente imbunatatite, cu doua variante de vanzare: B si C, dar treptat, aceste becuri incandescente au inlocuit treptat si alte produse. Aceste produse au fost extrem de modernizate si se numesc becuri LED.

Top 5 avantaje cunoscute ale acestor sisteme led

Durata de viata lunga - Unele becuri LED au o durata de utilizare de la 50.000 pana la 100.000 ore, adica aproximativ 11 ani de utilizare continua. Prin urmare, putem spune ca utilizarea lor va face o investitie pe termen lung, ceea ce este o investitie pe care nu o puteti face pana acum, deoarece alte tipuri de echipamente de iluminat nu pot asigura aceasta investitie.
becuri led
Consum redus de energie, comparativ cu lampile cu incandescenta, becurile cu LED pot consuma cu pana la 50% mai putina energie electrica. Prin urmare, consuma mai putina energie electrica si, evident, platesti mai putin din factura;

Protectia mediului - nu contin urme de substante toxice (mercur) si sunt 100% reciclabile.

Are o rezistenta ridicata in timp - deoarece sunt confectionate din materiale puternice, pot rezista la un anumit impact mecanic, deci au o rezistenta ridicata;

Lipsa de radiatii UV, sunt generate foarte putine raze infrarosii, aproape nici raze UV Prin urmare, sunt una dintre cele mai bune solutii pentru camere de iluminat, cu obiecte sensibile la caldura si raze ultraviolete, cum ar fi picturi, lucrari de arta etc.

Led Concept vinde niste becuri led cu diferite forme, astfel incat poate fi potrivit pentru orice tip de design interior care exista in camera. Mai mult, intensitatea luminii emise poate fi usor reglata.

Trebuie inlocuite toate sistemele de iluminat din casa?

Dupa cumpararea becurilor LED, tendinta este sa cumparati imediat toate becurile din toate camerele din casa. Daca bugetul permite, nu este o idee proasta. Echipa Led Concept va recomanda sa faceti aceasta modificare treptat pentru a evita pierderea prea mare din bugetul dvs.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare