Comunicate de Afaceri

Cum este să faci parte dintr-o echipă RedTeam? Află la HTZ Conference & Challenges, eveniment unic în Europa!

Cyber security este o enigmă pentru publicul larg, dar pentru o zonă restrânsă a acestuia este un domeniu complex, plin de necunoscut și, implicit, de provocări. Acestea din urmă cer ca oameni talentați, cu vaste cunoștințe, spirit strategic, creativitate și atenție la detalii, să găsească rezolvări clare la problemele actuale din domeniu – mai exact, este nevoie de crearea unui comunități a celor pasionați de Ethical Hacking!

Acesta este și scopul Hack The Zone Conference & Challenges, eveniment unic nu doar în România, ci și în Europa. Pornind de la ideea că este vital ca cei care împărtășesc aceleași pasiuni pentru zona securității cibernetice să creeze o comunitate, o mare echipă care să ajute la promovarea importanței domeniului, cei de la HTZ dau startul în Octombrie, luna declarată de către UE 'Cyber Security Month', unui mare Challenge de tip Capture de Flag, urmat de o Conferință la care vor fi prezenți numeroși specialiști din IT.

HTZ Challenges – nu premiul contează, ci cel care câștigă

Prima parte a evenimentului cuprinde Challenge-urile. Astfel, dacă dorești să afli cum este să faci parte dintr-o echipă RedTeam sau cunoști pe cineva interesat, te invităm să citești mai departe. Desigur, toate informațiile necesare sunt disponibile și pe hackthezone.com, iar biletele pot fi achiziționate rapid de pe iabilet.ro, până pe 9 Octombrie.

Revenind la subiect, Challenge-urile au loc pe 12 și 13 Octombrie și presupun deplasarea concurenților în diferite Geo Locations din București. Fiind o competiție de tip CTF, acestea cer numeroase abilități, de la pen-testing, scripting, crypto și social engineering, la spirit analitic și chiar bune abilități sociale. Da! Pe lângă faptul că participanții sunt provocați să lase în spate confortul propriei locuinței, este posibil ca pe parcursul competiției să întâlnească și alte tipuri de provocări. De ce? Pentru că doar cel mai bun trebuie să câștige.

Într-adevăr, cei de la HTZ oferă și un premiu consistent celui care câștigă, de 3000 de Euro, iar surprizele materiale s-ar putea să nu se oprească aici. Însă, se prea bine știe faptul că marele premiu nu este cel palpabil – faptul că ajungi să îți demonstrezi abilitățile, să-ți arăți pasiunea și dedicarea și să fii considerat cel mai bun este, de departe, singurul premiu de care ai nevoie.

Este o competiție corectă, cu challenge-uri de diferite grade de dificultate, iar câștigătorul este ales pe principiul 'best timing wins'. De asemenea, înainte ca acesta să fie anunțat (la finalul Conferinței), echipa HTZ va prezenta pas cu pas rezolvarea provocărilor (walkthrough scenarios), tocmai pentru a demonstra că da!, se poate ajunge la final. Este important însă ca pentru a-și asigura un drum lin, participanții să cunoască foarte bine cerințele din regulament, acesta fiind disponibil, desigur, pe site-ul celor de la Hack The Zone.

HTZ Conference – aceleași pasiuni, un singur loc

Scopul întregului eveniment este de a aduna oameni cu aceleași pasiuni într-un singur loc, de a pune bazele unei comunități solide a celor interesați de Ethical Hacking. Conferința are loc pe 17-18 Octombrie în București, în Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, sector 5, și se adresează atât participanților la Challenge-uri, cât și companiilor de top din domeniul IT, care doresc să contribuie la promovarea importanței cyber securității în România.

Pe scenă vor fi prezenți diverși specialiști, ce vor aborda subiecte de interes pentru public, de la cele generale legate de zona IT, a securității cibernetice mai exact, la problemele cu care se confruntă aceasta în momentul de față. Altfel spus, Conferința este concepută astfel încât să-i ajute pe cei talentați să se cunoască între ei, să le permită accesul la informații de ultimă oră și, de ce nu, să interacționeze cu companii interesate de abilitățile lor.

Din nou, Hack The Zone Conference & Challenges este un eveniment unic în Europa, complex și extrem de interesant, ce se adresează unui public specific. Așadar, dacă ai abilitățile necesare, nu ezita să participi! Dacă nu consideri însă că poți face față provocărilor însă ți-a stârnit interesul, atunci spune-le și altora despre el. Du vestea mai departe și contribuie și tu!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare