Comunicate de Afaceri

Cum poate fi redus cu 30% consumul de hartie

Potrivit companiilor de cercetare, 80% dintre angajati consuma in medie 30 de minute pe zi cautand informatii, in timp ce 60% consuma o ora sau mai mult recreand documente care exista deja. Prin folosirea unei solutii informatizate a documentelor, gradul de imbunatatire al activitatii creste cu cel putin 50%, iar aprobarea documentelor se reduce de la saptamani la ore.

Aceste argumente sustin schimbarea modului traditional de lucru cu unul modern, eficient, transparent si cu mult mai ieftin.

De altfel, companiile private, pentru care eficienta este o conditie esentiala a competitivitatii, au inteles rapid importanta gestionarii informatizate a documentelor si a fluxurilor de lucru si au adoptat-o. Aceasta decizie poate aduce beneficii consistente si institutiilor statului, mai ales atunci cand trebuie sa isi diminueze drastic cheltuielile.

Ionut Arsene, manager de proiect SIVADOC in cadrul SIVECO Romania, declara: “Solutia de Document Management SIVADOC de la SIVECO Romania asigura reducerea cu cel puþin 30% a consumului de hartie ca urmare a circulatiei si stocarii in format electronic a documentelor intre departamente. Documentele nu se mai pierd pentru ca sunt stocate electronic, termenele de solutionare sau de transmitere a acestora sunt respectate, redundanta datelor este evitata, managementul devenind mai eficient. Nu in ultimul rand, informatizarea inseamna ordine, reducerea risipei, un mod de lucru eficient, precum si transparenta si promptitudine in relatia cu cetatenii. Economiile care se fac prin utilizarea sistemului aduc institutiilor publice o reducere semnificativa a cheltuielilor, acoperind investitiile cu prisosinta si foarte rapid.”

Organizatiile private care au implementat solutia SIVADOC au inregistrat o reducere cu 15% a costurilor cu documentele si cu 45% a timpului alocat managementului pentru controlul si aprobarea hartiilor. In plus, companiile care utilizeaza aceasta solutie contribuie la un consum responsabil al resurselor, dovedind ca sunt interesate de protectia mediului.

Solutia SIVADOC face parte din pachetul informatic SIVECO Applications 2011, lansat de SIVECO Romania in 2009.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Avand o cota din piata romaneasca de EAS de 21,2% si de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementeaza cu succes solutiile sale la peste 1300 de clienti, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de \"Best Practice\" din partea Comisiei Europene si \"Honourable Mention\" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. In 2010, compania a obtinut titlul \"Winner of European IT Excellence Awards 2010\" pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SIVECO Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare