Comunicate de Afaceri

Cum sa ai siguranța garantata cu sisteme de supraveghere supraveghere video ?

E-camere.ro iti pune la dispozitie sisteme supraveghere video care iti vor oferii siguranta ca hotii vor sta la distanța.

Website-ul e-camere.ro este detinut de compania Polites din Craiova care a primit licenta in instalarea, proiectarea si intretinerea sistemelor de securitate din partea Inspectoratului General al Poliției Romane. Firma are ca scop principal oferirea de sisteme de siguranta persoanelor care isi doresc sa previna evenimentele neplacute fie din jurul casei fie din cadrul firmei pe care o detin.

Un om preventiv este aproape salvat daca stie ce are de facut. Sistemele de siguranta vândute de catre Polites sunt de ultima generatie avand un termen de garantie de pana la doi ani, atat echipamentele cat si montajul care este realizat de catre angajatii calificati ai companiei.

Importanta folosirii unui sistem de supraveghere video

Atunci cand casa este total nesupravegheata, ar putea fi tentati sa fure sau sa distruga, fie din rea intentie fie din nevoia de a face rau altora, tocmai de aceea un sistem de siguranta bine ales va tine infractorii la distanta sau, chiar daca acestia au intrat in casa ta v-ei reusi mult mai repede si mai usor sa ii identifici. Atunci cand in jurul casei tale este instalat un sistem de supraveghere video, hotii vor pastra distanta din teama de a nu fi descoperiti. O camera de supraveghere rezista la toate conditiile meteo, fie ca este canicula sau inghet, aceasta nu va inceta sa isi indeplineasca sarcina, aceea de a fi mereu "cu ochii" pe infractori.

Avantajele folosirii unui sistem de siguranta

Spre deosebire de un paznic pe care il poti plati sa iti supravegheze casa sau compania, cu un sistem cu camere de supraveghe, nu va obosi niciodată din a-si indeplini misiunea, mai mult de atat, aceasta nu isi v-a lua pauza de masa sau sa atipeasca din greșeală. Un sistem cu camere video nu are un pret foarte mare de aceea iti poti cumpara mai multe camere pe care sa le instalezi atat in jurul casei cat si in interior.

Daca alegi camera potrivita aceasta poate vedea chiar si in intuneric cu ajutorul unor functii speciale cu inflarosu sau sa aiba o raza vizuala ce se intinde la 360° si pe distante foarte mari. Unele cameri de supraveghere transmit datele înregistrate direct pe smartphone dar au si posibilitatea de a crea o arhiva in care sunt stocate toate imaginile filmate.

Alege e-camere.ro pentru a oferii casei tale cele mai performante servicii de siguranță

E-camere.ro iti pune la dispozitie aici sisteme de supraveghere video de ultima generatie create dupa standarde inalte pentru a oferii proprietarilor cele mai bune servicii de siguranță in orice clipa fie ca e zi, noapte, canicula sau inghet.

Date de contact

0767 390 475

vanzari@e-camere.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare