Comunicate de Afaceri

Cum se utilizeaza Boomerang pentru Outlook

Anterior, Boomerang era disponibil numai pentru Gmail, dar acum Outlook.com, precum si utilizatorii Office 365 pot folosi Boomerang si isi pot programa e-mailurile. Sa aruncam o privire profunda asupra lui Boomerang pentru Outlook.

 

Ce este Boomerang?

Boomerang este un serviciu simplu cu functii extraordinare. Puteti sa va programati expedierea si primirea de e-mail cu ajutorul Boomerang.

Boomerang era disponibil ca un add-on Chrome si numai pentru utilizatorii Gmail. Dar, acum, dupa un timp destul de lung, acest serviciu cel mai asteptat a fost lansat pentru Microsoft Outlook.

Disponibilitate:

Boomerang este un serviciu foarte inteligent, care a necesitat Outlook.com sau Microsoft Outlook 2013 sau 2016. De asemenea, trebuie sa stiti ca trebuie sa fi actualizat Outlook.com. Aceasta inseamna ca, daca aveti vechi @ cont de e-mail outlook.com si nu ati primit cea mai recenta interfata de utilizator, nu puteti utiliza Boomerang.

Noutatile din tehnologie si nu numai, le puteti gasi si pe acest site.

Boomerang pentru Outlook

Exista de fapt cinci caracteristici incluse in Boomerang pentru Outlook si le puteti obtine sub o singura functie.

Programare e-mail:  Aceasta caracteristica este definitia Boomerang pentru Microsoft Outlook. Puteti sa programati e-mailuri in Outlook cu ajutorul acestei optiuni.

Functioneaza ca o livrare de intarziere a trimiterii de e-mail, dar acest lucru functioneaza diferit. Puteti obtine diferite optiuni pentru a programa un e-mail. De exemplu, puteti programa e-mail dupa 4 ore pana la 1 luna. Impreuna cu unele temporizari prestabilite, puteti seta si timpul aleatoriu conform cerintelor dvs.

Boomerang email: Aceasta optiune de Boomerang pentru Outlook va va permite sa gasiti un e-mail care a fost bumerang. Uneori, nu avem mult timp sa citim un e-mail sau nu vrem sa raspundem. In astfel de momente, puteti seta un moment in Boomerang si va va aminti prin impingerea e-mailului in partea de sus la Mesaje primite.

Sugestie de timp: Sa presupunem ca cineva doreste sa stabileasca o intalnire. In astfel de momente, puteti utiliza a treia optiune aka Suggest Times, care va va ajuta sa trimiteti o invitatie unei persoane. Puteti, de asemenea, sa trimiteti un calendar vizual pentru ca dvs. si persoana sa puteti programa intalnirea mai repede. Toate aceste lucruri pot fi inserate intr-un e-mail si vor fi actualizate automat in functia de Calendar.

Distribuire disponibilitate: Aceasta caracteristica este aproape aceeasi cu optiunea / caracteristica mentionata mai sus. Puteti introduce lista dvs. de ore libere intr-un e-mail, astfel incat altii sa poata verifica daca sunteti liberi la o anumita ora sau nu.

La fel ca si caracteristica anterioara, aceasta va fi actualizata automat alaturi de Calendar. Cu toate acestea, destinatarul nu va primi intregul calendar pentru scopuri de confidentialitate. Singurul lucru pe care doriti sa il impartiti va fi partajat.

Vezi programul meu: Ea face ceea ce spune. Asta presupune ca puteti sa va verificati programele pe un calendar vizual, ceea ce va va permite sa setati toate intalnirile mai repede si intr-un mod mai bun.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare