Comunicate de Afaceri

Daniel Dineș, UiPath, urcă pe scena How to Web 2018 după încă o rundă spectaculoasă de finanțare de 225 milioane de dolari și o evaluare de 3 miliarde de dolari

How To Web 2018, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa Centrală și de Est, anunță prezența lui Daniel Dineș, co-fondator și CEO UiPath, pe scena conferinței în data de 19 octombrie. UiPath este una dintre cele mai de succes companii IT fondate în România, evaluată la 3 miliarde de dolari, și firma de software B2B cu cea mai explozivă creștere din lume.

Daniel Dineș este unul dintre cei mai de succes antreprenori români. Absolvent al facultății de Matematică-Informatică din București, Daniel a fondat UiPath în 2005, după ce a lucrat timp de cinci ani ca programator la Microsoft în Seattle, SUA, unde a proiectat și dezvoltat unul dintre cele mai de succes produse Microsoft, SQL Server Agent. Daniel va fi prezent la How to Web 2018 în calitate de keynote speaker și își propune să le împărtășească participanților din provocările înregistrate de-a lungul voiajului său în lumea antreprenoriatului.

UiPath s-a focusat încă de la început pe dezvoltarea de soluții de business bazate pe roboți software. Primul client a fost o firmă de outsourcing din India, în 2014, iar de atunci, businessul administrat de Daniel a înregistrat o creștere fulminantă, ajungâng să fie evaluată în numai 4 ani la peste 3 miliarde de dolari. Cu sediul central în New York, SUA, UiPath este prezentă în 14 țări din America de Nord, Europa și Asia. În ultimii ani, compania a atras investiții totale de peste 400 milioane de dolari din partea Accel, CapitalG, Credo Ventures, Earlybird’s Digital East Fund, KPCB, Seedcamp și Sequoia.

How to Web 2018 va avea loc în perioada 19-20 octombrie la Teatrul Național din București și aduce un format inedit pe piața evenimentelor de profil. Conferința este structurată în sesiuni și dezbateri care își propun să-i ghideze pe antreprenorii IT pentru a-și dezvolta cu success business-urile pe piața locală, dar și internațională. Sesiunile ediției de anul acesta sunt: Leaders&Trends – cele mai importante tendințe tehnologice la nivel global din domeniile fintech, blockchain, Inteligență Artificiala, mobilitate și impactul lor local, prezentate de antreprenori de succes, inovatori și experți din întreaga lume; Startup Academy – fondatori, investitori, avocați specializați vor împărtăși din expertiza lor tinerilor antreprenori; The Growth Machine – sesiune dedicată provocărilor întâmpinate pe parcursul procesului de finanțare a start-up-urilor; Designing Innovation – reprezentanți ai unora dintre cele mai inovatoare companii vor prezenta metodele și abordările lor în procesele de design thinking; Better Teams – antreprenori, manageri și recruteri vor discuta despre cum se pot construi cele mai solide echipe în cadrul companiilor de tehnologie.

Printre speakerii care vor mai urca pe scena How to Web 2018 se numără Mihai Rotaru – Clever Taxi, Dragoș Stanca – Think Digital și iCEEFest, Radu Georgescu – Gecad Ventures, Irina Scarlat – Revolut Romania, David Bizer – Talent Fountain și Dan Lupu – Earlybird Venture Capital

###

Despre How to Web

How to Web a fost lansat în 2010 și a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Începând din acest an, conferința intră sub umbrela ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Cele șapte ediții How to Web derulate până în prezent au adus laolaltă peste 5000 antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie și a sprijinit prin intermediul programului Startup Spotlight un număr de 200 de start-up-uri.

Mai multe informații se regăsesc pe webite-ul evenimentului – www.howtoweb.co.

Despre ANIS

20 ani de activitate în România. Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

Peste 130 de membri. În cadrul ANIS sunt reunite atât companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaționale, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

Peste 38.000 de angajați. Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.

Peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică în plan local.
Mai multe informații se regăsesc pe pagina Asociației - www.anis.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare