Comunicate de Afaceri

De ce alegerea unui Web Designer cu experiență contează?

Un website este imaginea companiei tale, o carte de vizită, look-ul brandului tău, venitul tău! Nu poți trece cu vederea interacțiunea și experiența utilizatorilor tăi, iar pentru acest aspect este necesar să angajezi o companie cu foarte multă experiență în domeniul web design-ului, chiar și în SEO.

 

Oamenii mă cunosc, nu mă interesează așa mult partea de website..

Cea mai mare greșeală pe care o fac mulți antreprenori este aceea de a lăsa la voia întâmplării publicul din online. De fapt, în 2021 se preconizează că clienții din online vor fi cu 66% mai mulți față de cei care se vor deplasa și cumpăra fizic. Indiferent că ai un brand cunoscut sau nu, website-ul tău trebuie să se ridice așteptărilor tale. Ai așteptări mari (vânzare, profit, etc)? Atunci ai nevoie și de un website pe măsură. 

 

Deci, chiar dacă ești cunoscut acum, orice imperiu se poate prăbuși la fel ca imperiul Roman, sau în tehnologie, precum Nokia! Nimic nu te ține sus, dar poți încerca să rămâi cât mai mult timp printre cei mai buni.

 

 

Nu neglija publicul din online

Publicul din online are acces la website-uri care mai de care mai fancy, moderne, performante, aerisite, etc. Dacă website-ul tău nu se va ridica la așteptările utilizatorilor, crede-mă că afacerea ta va fi taxată grav, iar acest aspect va lăsa companiile concurente să te surclaseze. 

 

 

Ce înseamnă să ai un website profesional?

"Conform echipei SEO Genesis, crearea unui website profesional este mai mult decât un look modern. Acesta trebuie să aibă funcții complexe și un look aerisit, simplu de utilizat. Trebuie să fie ultra performant dpdv. al încărcării paginilor deoarece timpul contează (mai ales că în 2021 intră în scena SEO "Web Core Vitals" ca ranking factors), fiind dovedit faptul că site-urile lente pierd până la 47% din utilizatori cu fiecare click. Totodată, un website creat de profesioniști va respecta standardele WCAG, nu va avea dependențe, va avea un research bine făcut înainte de a scrie prima linie de cod, va avea un layout unic, va fi full responsive, va fi bazat pe design UI&UX, și multe altele" (mai multe detalii pe seogenesis.ro).

Totodată, un website profesional îți poate propulsa afacerea spre culmi la care nu te aștepți.

 

 

Motive pentru care ai angaja un web designer profesionist:

Site-ul web este fața companiei tale. Este necesar să îl faci cât mai profesionist și atrăgător pentru publicul țintă. Având opțiunea de a crea singur site-ul sau de a angaja un designer, ridică întrebarea, „dă-mi motive bune pentru care ar trebui să angajez un web designer profesionist”?

  1. Economisești timp - Avantajul angajării unui expert care cunoaște modalități eficiente și de succes de a crea rapid un site web este necesară pentru a intra cât mai repede pe piață.
  2. Făcându-l unic - Există miliarde de site-uri web pe Internet. Cum îl vei face pe al tău să iasă în evidență? Un designer profesionist este capabil să creeze un site web unic pentru afacerea ta, plăcut la vedere, să aibă o navigare clară și ușoară, să se încarce eficient și să funcționeze corect în toate browserele principale.
  3. Ușor de utilizat - Un designer web profesionist va ține cont de vizitatori, facilitându-le navigarea pe site-ul web, fără a se împotmoli în detalii complexe.
  4. Depășirea competiției - A avea un site web conceput profesional oferă încrederea vizitatorilor în produsele și serviciile tale. Concurența este acerbă pe Internet și primele impresii sunt foarte importante, iar un look modern și atrăgător va face diferența între DA sau NU.
  5. Comunicarea mesajului companiei - Un web designer profesionist are experiență în a ști cum să comunice mesajul tău fie folosindu-se de culori, fie de fonturi, grafică etc. Un site web profesional ar trebui să transmită un mesaj clar, consistent și convingător care să reprezinte afacerea ta.
  6. Făcându-l SEO-Friendly - Unul dintre cei mai importanți factori ai unui site web este prezența sa în motoarele de căutare. Un designer profesionist va ști cum să proiecteze site-ul tău astfel încât acesta să fie prietenos cu motoarele de căutare.
  7. Făcând ca serviciile tale să denote profesionalism - Un web designer profesionist va ști cum să facă ca serviciile tale să denote profesionalism și experiență, sugerând resurse, materiale sursă, articole de știri și conținut care vor face compania ta să pară a fi cea mai bună alegere.
  8. Credibilitate - A avea un site web conceput profesional va permite întreprinderilor mici să concureze cu companiile mari. Un designer profesionist va putea face ca o companie la început de drum să arate ca o companie mare; prin urmare, oferind companiilor mici o credibilitate la fel de mare, utilizatorii vor avea încredere să apeleze la serviciile tale.

 

 

De încheiere

Trăim în era în care viteza, online-ul și credibilitatea fac diferența dintre o companie care vinde și una care se va închide. Afacerile se vor muta preponderent online, iar asta este tot ceea ce contează pentru a lua hotărârea de a-ți face un website profesional. Angajează profesioniști, nu începători.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: -

Comentarii

Cauta

Categorii populare