Comunicate de Afaceri

De teama hotilor, tot mai multi romani isi instaleaza camere de supraveghere video

Sa fii pradat de hoti nu este deloc o situatie placuta, mai ales cand iti vezi casa rascolita. Tocmai din aceasta cauza, tot mai multi romani aleg sa isi instaleze alarme si camere de supraveghere video, care sa ii sperie si sa le mentina locuinta, biroul sau magazinul in siguranta.

Desi pe piata din Romania sunt multe magazine fizice si iti poti achizitiona camere supraveghere online, dincolo de pret, principala caracteristica in procesul de cumparare, ar trebui sa ai in vedere si caracteristicile camerelor video.

Cautarea unei camere de supraveghere este un proces dificil, cu atat mai mult daca esti neinitiat in caracteristicile tehnice ale acesteia. Evident ca nu toate camerele de supraveghere functioneaza la fel, ci depind in functie de producator si de tehnologiile utilizate.

Cele mai cunoscute modele de camere video sunt cele HD (analogic-digital), CVBS (analogic clasic cu rezolutie in linii TV), IP, HDCVI si TVI. Tot mai adesea romanii prefera camerele de supraveghere cu tehnologie IP.

 

Iata ce ar trebui sa iei in considerare cand iti cumperi o camera de supraveghere video

Primul si cel mai important – camera trebuie sa aiba infrarosu. Asta pentru ca majoritatea locuintelor sunt sparte noaptea, deci infrarosul a devenit o caracteristica obligatorie.

Detectori de miscare. Multe dintre camerele de supraveghere de exterior au aceasta functie, care ajuta si la economia de energie, dar si a spatiului de pe dispozitivul de stocare (HDD-ul DVR-ului).

Rezistenta la apa si socuri. O camera de supraveghere pentru exterior trebuie sa faca fata conditiilor meteo extreme. Ploaia si ninsoarea o pot afecta, insa trebuie sa iei in calcul posibilitatea ca vandalii sa o loveasca.

Calitatea imaginii, importanta in suprinderea detaliilor despre hoti. Alege o camera de supraveghere de exterior ce ofera o calitate buna a imaginii iar, cu cat unghiul de vizibilitate este mai mare de 180 de grade, cu atat va surprinde detaliile mai bine.

Camerele dotate cu microfon sunt esentiale. Asta pentru ca sunetul dovedeste mai mult decat imaginea.

In concluzie, daca vrei sa iti mentii in siguranta locuinta, bunurile si familia, alege modele de calitate, rezistente la temperaturi extreme si socuri.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare