Comunicate de Afaceri

Despre Samsung S8 și funcția Smart Glow

Deși mulți asociază faptul că un smartphone apărut recent are automat un preț mai ridicat, acest lucru nu este întotdeauna astfel, iar la o simplă căutare pe Google a cuvintelor „Samsung s8 preț” vei găsi numeroase oferte pentru acest produs. Ideea de bază este să citești cu atenție caracteristicile modelului S8 și să studiezi prețul pieței.

Cu toate acestea, reticența multora față de Samsung S8 este că, atunci când citesc specificațiile și observă că device-ul are o diagonală de 5.8 inch, își imaginează un telefon imens pe care nu îl pot cuprinde într-o singură mână, însă nu este deloc astfel. Prin faptul că este subțire, iar dimensiunile acestuia sunt 148.9 x 68.1 mm, cu o grosime de 8 mm și o greutate de 155 g îl poți folosi simplu, rapid și eficient. Totul pe ecran este organizat accesibil și îți poți personaliza și aranja aplicațiile după bunul plac. Pentru cei ce își doresc smartphone-ul visurilor lor,  variantele de culori disponibile sunt Midnight Black, Orchid Gray și Artic Silver. Uneori costul aceluiași telefon poate varia în funcție de culoarea pentru care optezi, însă poți găsi un Samsung S8 la un preț mai mic chiar dacă îți dorești o anume variantă de culoare mai scumpă.

La momentul apariției smartphone-ului Samsung S8, a fost introdusă o funcție cel puțin interesantă: Smart Glow.

Mai exact, aceasta este reprezentată de un inel ce se găsește în jurul camerei din spate și care se poate aprinde în culori diferite, în funcție de preferințele utilizatorului. Smart Glow nu este doar un element estetic, ci și unul funcțional. Astfel, una dintre abilități este cea de a se aprinde atunci când camera din spate detectează o față, ajutând utilizatorii să facă selfie-uri mai reușite.

Mai mult, alertele de prioritate permit utilizatorilor să asocieze diferite contacte din agendă cu anumite culori, iar atunci când un anumit contact sună, inelul se va aprinde în culoarea corespunzătoare, nemaifiind nevoie ca utilizatorul să privească ecranul pentru a ști cine apelează.

Din fericire pentru noi, faptul că producătorii de telefoane mobile vin cu alte noi opțiuni cu fiecare lansare a unui device și nu cresc prețul de vânzare ale acestora excesiv de mult, este un aspect îmbucurător pentru că poți obține telefonul pe care ți-l dorești fără a fi nevoie să golești portofelul.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare