Comunicate de Afaceri

Expresorul de cafea suprem

Cu siguranta ca orice pasionat sau iubitor de cafea s-a gandit cum poate arata un expresor de cafea de ultima generatie. Nimic nu pare prea mult pentru cei care iubesc cafeaua, iar producatorii de aparate de cafea incearca in permanenta sa le ofere noi modalitati pentru a explora gustul inconfundabil al licorii de culoare neagra.

Care sunt caracteristicile unui espressor de cafea ultra-performant?

O cafea de calitate trebuie pregatita ca la carte, de aceea o astfel de operatiune presupune foarte multa migala si indeplinirea anumitor etape. Privit din exterior, intreg procesul atat de complex de preparare a cafelei este simplificat si redus la un singur buton.

Acest buton reuseste sa porneasca un angrenaj ultra-performant care este capabil sa genereze, la final, o ceasca care sa contina cantitatea exacta de cafea, cu un gust, aroma si o savaoare fara egal. Iata ce trebuie sa se regaseasca in configuratia unui astfel de aparat de cafea:

  • Rasnita incastrata – cu ajutorul acesteia se vor macina boabele de cafea, la un nivel de granulatie specificat, care sa asigura maximul de aroma si gust, pastrandu-se intacte proprietatile din fiecare bob de cafea care a fost macinat;
  • Manometru - acesta are rolul de a monitoriza presiunea din interiorul recipientului pentru pregatirea cafelei, astfel incat sa se asigure presiunea optima (de 9 bari) pentru pregatirea unei cafele unice;
  • PID Control – temperatura de pregatire a cafelei este monitorizata, verificata si ajustata pentru a oferi nivelul precis pentru obtinerea unei cafele extraordinare;
  • Bolier dublu – majoritatea aparatelor de cafea beneficiaza de un singur bolier, in care apa genereaza aburi in urma procesului de fierbere pentru pregatirea cafelei). Espressoarele de ultima generatie beneficiaza de doua boilere, fiecare dedicat (unul pentru aburi, celelalt pentru apa).

In plus, extra-optiunile precum functia ECO, de intrare in stand-by a aparatului, de oprire automata, de auto-curatare, anti-picurare, de mentinere a temperaturii constante pentru servirea cafelei, de auto-curatare, de indicare a nivelului de apa si multe astfel de optiuni sunt integrate.

Cantitatea de cafea pregatita in acelasi timp este foarte importanta, astfel ca un espressor ultra-performat iti va permite sa pregatesti in mod simultan mai multe portii de cafea, la aceeasi calitate (maximul este de 4 cesti). Prezenta valvei de siguranta contribuie la sporirea nivelului de siguranta in exploatare si va permite inchiderea in sistem automat a aparatului in caz de probleme.

Cu toate ca pretul se va raporta la toate aceste caracteristici, un astfel de espressor va fi, cu siguranta, preferat de catre pasionatii de cafea care isi doresc intotdeauna sa experimenteze gustul suprem al cafelei!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare