Comunicate de Afaceri

Faceți cunoștință cu SocrateExpense - Aplicația mobilă pentru deconturi de cheltuieli

Fie că sunteţi în deplasare sau la birou, cu SocrateExpense puteți să vă introduceți deconturile cu ușurință, în cel mai scurt timp, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, dar și de pe calculator, indiferent de sistemul de operare. Înregistraţi-vă deconturile în timp real și economisiţi timpul pentru activităţile pentru care vă deplasaţi și care aduc valoare adăugată firmei.

 

Cu SocrateExpense decontul este mult mai simplu:

  • Adăugați rapid chitanțele/facturile prin fotografiere sau încărcare fișier
  • Calculați automat valoarea pentru diurnă în funcție de numărul de zile de deplasare
  • Validați/precompletați furnizorul prin introducerea CUI-ului (doar RO)
  • Alocați cheltuiala pe Client/Proiect/Fază/Activitate
  • Vizualizați deconturile generate și status-ul lor 

 

Prelucrarea deconturilor introduse de pe dispozitivul mobil se face în SocrateCloud, care este platforma de business care furnizează o soluție completă și complexă de gestiune economică – ERP, gestiune a relațiilor cu clienții – CRM și Business Intelligence – BI, ușor de utilizat și care susține performanța afacerii. 

 

SocrateCloud include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. Este o platformă deschisă construită pe o arhitectură care permite extinderea cu ușurință a aplicației pentru nevoi specifice și integrări cu alte softuri, echipamente și dispozitive, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor specifice ale organizațiilor. Mai multe detalii despre aplicația mobila SocrateExpense găsiți pe pagina https://www.bitsoftware.eu/socrate-expense-aplicatie-mobila/ unde puteți solicita o prezentare mai detaliată a soluției. Dacă doriți mai multe informații despre soluțiile BITSoftware, consultanții noștri vă stau la dispoziție la contact@bitsoftware.ro

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BITSoftware

Comentarii

Cauta

Categorii populare