Comunicate de Afaceri

Fonduri europene nerambursabile de 105 milioane euro puse la dispozitia IMM-urilor pentru achizitia de solutii software de business

Buget total:

■ 105 milioane de euro (din fonduri UE și de la bugetul de stat)

■ Între 30.000-100.000 euro acordați de Uniunea Europeană (acoperă 90% din cheltuielile eligibile)

 

Criterii de eligibilitate:

■ Microîntreprinderile românești și firmele mici și mijlocii, până la 250 angajați

■ Orice domeniu de activitate non-IT

■ Capabil să suporte minim 10% din cheltuielile eligibile

 

Beneficiarii pot utiliza fondurile nerambursabile pentru:

■ Achiziționarea și implementarea de soluții software (ERP, CRM, BI sau WMS)

■ Achiziționarea de servicii de tip cloud și SaaS

■ Achiziționarea de servicii de consultanță

■ Instruirea personalului

 

IMM-urile vor putea solicita în mod direct fondurile europene de la Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) pentru fiecare din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, care vor identifica potențialii beneficiari de ajutor de minimis (IMM-uri) prin organizarea de apeluri regionale de proiecte.

 

Puteți descărca de aici Schema de minimis, Ghidul solicitantului și Îndrumar pentru ADR.

 

Creșteți șansele de a obține o finanțare nerambursabilă!

Contactați-ne acum pentru a face împreună toate demersurile necesare accesării fondurilor puse la dispoziție de către Uniunea Europeană!

Analizăm informațiile, discutăm și vă ajutăm să identificați soluțiile necesare nevoilor dumneavoastră și să obțineți fondurile necesare.

 

Soluții de business de la BITSoftware pentru un management eficient

 

Integrați și automatizați toate procesele din companie cu soluțiile informatice de business de la BITSoftware. De peste 26 de ani, BITSoftware este expertul în soluții ERP, CRM, BI și WMS, cu implementări în peste 300 de companii, atât din România, cât și din străinătate.

 

SocrateERP este soluția completă de gestiune economică, modernă și flexibilă, în cloud, care susține performanța afacerii și include funcționalități specifice pentru firmele din distribuție, servicii profesionale, construcții, logistică, agro, vinuri, retail și FMCG. 

 

Cu soluția CRM aveți acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât compania să își eficientizeze vânzările, marketingul şi serviciile oferite clienților.

 

SocrateBI este o soluţie de business intelligence de ultimă generaţie adresată companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. 

 

FluxVisionWMS asigură managementul complet al operațiunilor din depozit. Aceasta automatizează procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.

 

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene.

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre criteriile de eligibilitate și despre cum puteți obține finanțare europeană, vă rugăm să completați formularul de pe pagina https://www.bitsoftware.eu/granturi-pentru-investitii-si-digitalizare-sprijin-pentru-imm/  sau să ne trimiteți un email la contact@bitsoftware.ro . Consultanții BITSoftware vă stau la dispoziție! 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BITSoftware

Comentarii

Cauta

Categorii populare