Comunicate de Afaceri

HP Elite Dragonfly - laptopul convertibil 2 in 1

HP a lansat o noua gama de dispozitive convertabile 2 in 1 tableta si laptop Elite Dragonfly. Acestea sunt ideale pentru oamenii de afaceri si pentru toate persoanele care au nevoie de un gadget performant si ultrapotabil.

Acceseaza http://posteaza.info/category/calculatoare/ pentru a descoperi mai multe informatii din domeniul tehnologiei.

    Descopera mai multe detalii despre HP Elite Dragonfly

HP Elite Dragonfly cantaresc mai putin 1 kg si sunt cele mai usoare laptopuri convertibile pentru business din lume. Acestea au un ecran de 13,3 inci , sunt dotate cu touchscreen si au dimensiuni compacte.  Le vei putea transporta rapid si sigur oriunde ai nevoie.  Carcasa laptop-ului este foarte rezistenta si are un design deosebit si un corp unitar realizat din magneziu.

Aceste laptopuri au un display tactil foarte luminos si vor reda imaginile la o rezolutie impresionanta HDR UHD 4K.  Mai sunt unele modele din gama care au un ecran de confidentialitate integrat, Sure View Gen3 care nu va permite altor persoane sa vada ce lucrezi. Astfel ai siguranta ca poti lucra oriunde si oricand fara sa te mai deranjeze altii.

La modelele premium mai poti seta ecranul in trei versiuni de afisare:

  • Rezolutie FHD de 400 niti cu un consum redus
  • FHD de 1.000 niti
  • UHD2 HDR 4K de 550 de niti
  • Toate aceste optiuni accepta gesturi de atingere si stilou activ reincarcabil HP G3.

O alta specificatie importanta a acestor laptopuri este ca au o tastatura silentioasa si luminata care iti va permite sa lucrezi foarte bine chiar si noaptea. In plus sunt dotate cu un sistem de autentificare Multi-Factor care poate utiliza pana la 3 metode de autentificare mai ales prin recunoastere faciala si amprenta.

Pe langa toate astea mai sunt dotate si cu sisteme superioare de protectie antivirus prin Sure Sense care utilizeaza puterea de invatare aprofundata a inteligentei artificiale pentru a identifica si pentru a izola atacurile noi.

Laptopuri mai au si un sistem audio de cea mai buna calitate marca Bang & Olufsen cu patru difuzoare orientate in sus si patru amplificatoare discrete care ofera o intensitate a sunetului de 76 dB.

Autonomia bateriei este de 14 ore sau de 24 de ori si 30 de minute daca vei alege o configuratie superioara.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare