Comunicate de Afaceri

Inchiriere laptop-uri

Despre laptop si caracteristicile sale

In mod alternativ, denumit un notebook, un laptop este un computer portabil care este mai eficient si aproape la fel de puternic, ca un computer desktop. Calculatoarele portabile functioneaza cu curent alternativ sau cu baterii, cum ar fi pachetele:

  • NiMH
  • NiCad
  • sau Li-ion, timp de cateva ore.

Conectarea laptopurilor la retele

Laptop-urile au mai multe moduri de conectare la retele. O conexiune wireless, sau WiFi, este cel mai frecvent mijloc de conectare a unui laptop. Laptopurile pot avea, de asemenea, porturi Ethernet care permit computerului sa se conecteze la o retea locala (LAN) printr-un cablu Ethernet.

O conexiune Bluetooth este un alt mijloc pentru un computer de a comunica cu dispozitivele sau alte computere. De exemplu, un mouse sau tastatura Bluetooth poate fi conectat fara fir la un laptop. De asemenea, un laptop se poate conecta la un smartphone prin Bluetooth (aceasta conexiune se poate realiza si prin port USB si cablu) pentru a accesa Internetul prin reteaua mobila a telefonului. Acest lucru este denumit in mod obisnuit drept "conectare prin legatura".

Alte computere pentru laptop

Pe masura ce tehnologia a avansat, dimensiunea computerelor portabile a devenit mai mica. Calculatoarele portabile au devenit computere laptop, iar computerele portabile au devenit cunoscute sub numele de computere notebook. Calculatoarele ultraportabile sau subnotebook pot fi computere mai mici si mai usoare decat notebook-urile, desi aceste nume tind sa fie etichete ale producatorului care variaza si nu au specificatii specifice si acceptate pe scara larga care definesc formal aceste categorii.

Netbook-urile au aparut pe piata in 2008. Sunt mici si usoare, iar in timpul inaltimii lor erau mai putin costisitoare decat laptopurile; cu toate acestea, preturile laptopurilor au scazut, iar netbook-urile au scazut in general sa fie inlocuite de tablete, precum Apple iPad si Microsoft Surface.

Vrei sa inchiriezi un laptop?

NAN Events iti pune la dispozitie serviciu de inchirieri laptopuri pentru evenimente, targuri, festivaluri, lansari de produse si nu numai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRIL DEV SRL

Cauta

Categorii populare