Comunicate de Afaceri

Intracom Telecom livreaza tehnologia sa FWA WiBAS™ G5 mmWave catre Peoples Wireless din America de Nord

Mai concret, Peoples Wireless a decis sa inceapa implementarea tehnologiei FWA de la Intracom Telecom, WiBAS™ G5 evo-BS si WiBAS™ G5 Connect+, in banda de frecvente de 24 GHz, dupa ce a efectuat teste indelungate pe teren. WiBAS™ G5 a demonstrat o fiabilitate remarcabila, o performanta excelenta si o capacitate de top la distante mari, raspunzand cu succes cerintelor clientilor. Aceasta noua generatie de statii radio Point-to-MultiPoint cu frecventa mmWave va permite retelei Peoples Wireless sa deserveasca mai bine abonatii casnici si de afaceri.

Keith Kindle, Director Wireless Operations la Peoples Wireless, a declarat: "Cautam in mod constant noi tehnologii pentru a creste largimea de banda pentru clientii nostri din zonele rurale din estul Texasului si pentru a contribui la reducerea decalajului digital. Produsul WiBAS™ de la Intracom Telecom s-a potrivit perfect oferind capacitatea atat de necesara pe care clientii nostri o cer si o merita."

Mike Cook, Vice President Business Development la Winncom Technologies, a declarat: "In sprijinul parteneriatului nostru cu Peoples Wireless, suntem mereu in cautare de solutii tehnologice de ultima generatie pentru a oferi diversitate in ceea ce priveste optiunile de implementare a retelelor, iar solutia WiBAS™ G5 mmWave 24 GHz FWA s-a dovedit a fi o solutie ideala."

Dharminder Chanana, directorul general al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a comentat: "Suntem incantati de faptul ca parteneriatul cu Winncom Technologies se dovedeste deja a fi unul fructuos si asteptam cu entuziasm continuarea expansiunii noastre in America de Nord. Capabilitatile de neegalat ale sistemului nostru, capacitatea si performantele de top la distante foarte mari vor aduce o valoare deosebita pentru Peoples. Suntem entuziasmati de alegerea si decizia lor strategica de a investi in banda de 24 GHz."

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Intrarom

Comentarii

Cauta

Categorii populare