Comunicate de Afaceri

Laptopuri diverse, preturi atractive prin noul program Genius

Va doriti un laptop nou, dar nu stiti exact ce marca sa achizitionati - un HP, poate un laptop de gaming sau pur si simplu un 2 in 1? Poate laptop Lenovo?

Unele dintre cele mai bine vândute produse Lenovo sunt laptopurile si ultrabook-urile. Seria de laptopuri ThinkPad a producătorului chinez, este una din cele mai vândute datorită prețului bun, al fiabilității, și al portabilității.

Acestea vin dotate cu procesoare Intel Core de la i3 si pana la i9, dar, în pofida faptului că procesoarele sunt printre cele mai bune la momentul actual, performanța este puțin afectată de consumul redus deoarece, pentru acestă serie, Lenovo este mai axată pe autonomia bateriei!

Nu poți returna kilogramul de rosii cumparat de la supermarket, însă un laptop achizitionat online de la EMAG poate lua imediat calea comerciantului dacă nu îți convine sau este cu probleme! In plus, nu trebuie să te confrunți cu agresivitatea specifică vânzătorului deoarece pe comerciantul online nu îl interesează de ce ai returnat un laptop. De aceea online va fi mereu simplu, acum ca ai libertate in fiecare zi sa comanzi ce vrei si sa returnezi in cazul in care nu este ok acel laptop.

Asa cum un smartphone nu merita 1000 de euro, nici un laptop nu merita 10 mii, decat pentru iubitorii si cunoscatorii de tehnologii. Cu toate acestea, daca esti interesat, poti incerca noile modele Acer Predator, poti descoperi chiar la ofertele zilei un Acer de care esti interesat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare