Comunicate de Afaceri

Nokia 5 – telefonul potrivit oricarui utilizator

Despre compania finlandeză Nokia nu își au locul foarte multe introduceri, având în vedere renumele atât de bine cunoscut pe fiecare continent. Calitatea, siguranța, inovația și fiabilitatea produselor de telefonie mobilă Nokia au menținut întotdeauna compania în topul celor preferate de utilizatorii care își doresc un produs cu toate atuurile.

Mai mult, calitatea telefoanelor mobile Nokia este incontestabilă, iar prețul foarte accesibil fac din Nokia o alegere ideală pentru orice utilizator. Una dintre cele mai bune opțiuni este telefonul Nokia 5, un etalon în design și calitate, motiv pentru care articolul de astăzi îi este dedicat.

Referitor la aspectul exterior și componența produsului Nokia 5, acestea îl fac a fi un telefon rezistent și foarte simplu de utilizat, un prim aspect notabil fiind carcasa din aluminiu de tip monobloc  ce îi oferă un aspect premium. Mai mult, finisajele sunt de o calitate ireproșabilă, iar dimensiunile de 149.7 x 72.5 x 8mm si 160g permit o utilizare ușoară cu o singură mana. Pentru orice pretenție, Nokia 5 este disponibil în patru variante de culori: Tempered Blue, Silver, Matte Black și Copper.

Caracteristica vizuală este determinantă, astfel că ecranul de 5.2” polarizat, de tip IPS LCD, cu 16 milioane de culori și cu o rezoluție HD de 720 x 1280 fac din Nokia 5 un telefon cu un afișaj mai mult decât satisfăcător. Pentru a vă face o idee despre aspectul general al telefonului, în partea de sus a ecranului se află camera frontală de 8mpx, difuzorul pentru apeluri vocale, senzorul de proximitate și logo-ul NOKIA. În partea de jos se află butoanele de tip touch, butonul back, butonul central pentru home, urmat de butonul pentru activități multiple.

Microfonul pentru anularea zgomotului de fond se regăsește pe partea din spate a telefonului Nokia 5, la fel și camera de 13 mpx cu autofocus. Totuși, ceea ce face din Nokia 5 un telefon cu adevărat util este posibilitatea de a folosi simultan două cartele, iar slot-ul pentru acestea  se află pe laterala stângă a telefonului, alături de slot-ul pentru cardul micro SD. Butonul pentru volum și butonul pentru pornirea și blocarea telefonului sunt amplasate facil, pe laterala dreaptă a telefonului.

O veste bună pentru iubitorii sistemului de operare Android este că Nokia 5 funcționează în baza sistemului de operare Android Android 7.1.1 (nougat), o interfață simplă și cu un minimum de aplicații, majoritatea oferite de Google.

Acest lucru este în avantajul utilizatorului întrucât oferă posibilitatea de a primi des update-uri pentru aplicațiile favorite, dar și spațiu de stocare mai generos. Procesorul folosit pe dispozitivul Nokia 5 este un Cortex A53 cu 4 nuclee și o frecvență de 1.4 Ghz, alături de acceleratorul grafic Adreno 505, 2 gb RAM și 16 GB memorie de stocare. În orice caz, memoria internă poate fi suplimentată de un card micro SD de pana la 128gb.

Astfel, utilizatorii care vor să folosească telefonul Nokia 5 la capacitate maximă și să se bucure de tot potențialul device-ului nu trebuie să își facă griji că vor fi limitați de o memorie insuficientă sau capacitate reduse ale telefonului. Cu atât mai mult, dacă ești în căutarea unui dispozitiv mobil pe care să îl folosești eficient și care să nu te dezamăgească, Nokia 5 este opțiunea pe care trebuie să o iei în primul rând în calcul!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare