Comunicate de Afaceri

Notebooks.com: Dell Mini 10v detine una dintre cele mai bune tastaturi, iar bateria dureaza 6 ore!

Articolul publicat de <i>Notebooks.com</i> in luna septembrie (http://www.notebooks.com/2009/09/15/i-believe-in-netbooks-again-dell-mini-10v-review/) descrie destul de detaliat netbook-ul din perspectiva utilizatorului experimentat si reuseste sa surprinda trasaturile esentiale care fac din <strong> Mini 10v</strong> unul dintre cele mai avantajoase modele de pe piata netbook-urilor.

Astfel, tastatura este descrisa ca fiind una dintre cele mai bune in ceea ce priveste usurinta utilizarii, dimensiunile tastelor, forma acestora si asezarea lor.

Display-ul de 10.1 inchi cu care este dotat <strong>Dell Mini 10v</strong> este descris de autor ca fiind foarte potrivit pentru un netbook, cele mai mici ingreunind lucrul.

Poate ca cel mai important avantaj al netbook-ului este durata de viata a bateriei cu 6 celule, care ajunge la 6 ore, fara eforturi prea mari de economisire. <strong>Dell Mini 10v</strong> are un sistem de racire fara ventilatoare, oferind astfel avantajul unui consum redus, dublat de functionarea silentioasa.

La <strong>Dell Mini 10v</strong> se remarca si incarcatorul, care este de tipul celor pentru telefoanele mobile, un mare avantaj fata de variantele cu doua cabluri, mai ales in timpul calatoriilor.

Netbook-ul Dell Mini 10v poate fi achizitionat prin <strong>System Plus</strong>, principalul distribuitor Dell din Romania.

Specificatiile netbook-ului Dell Mini 10v:
<ul>
<li>Procesor: Intel Atom N270 1.6 GHz </li>
<li>HDD: 160 GB SATA 5400 rpm</li>
<li>RAM: 1024 MB </li>
<li>Webcam: 1.3 Megapixeli</li>
<li>Ecran: 10.1″ WSVGA Truelife</li>
<li>Tastatura: 92% full size</li>
<li>Dell Wireless 1397 (802.11 b/g)</li>
</ul>

---
System Plus
email: marketing@systemplus.ro
web: <a href=\"http://www.system-plus.ro\" target=\"_blank\">www.system-plus.ro</a>
Social Media
Vezi toate articolele autorului: System Plus

Comentarii

Cauta

Categorii populare