Comunicate de Afaceri

Noua generatie de platforme de printare de la Canon le ofera partenerilor oportunitati sporite de castig

Construita pe succesul seriei detinatoare de premii IR de la Canon si adaugand la aceasta, feedback-ul si aspectele esentiale dobandite din partea partenerilor si clientilor, noua generatie MFP color, dispune de sute de imbunatatiri. Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.

Parteneriatele Canon cu Adobe® si Microsoft, le furnizeaza clientilor imageRUNNER ADVANCE, un nivel avansat de integrare in platformele uzuale de birou si imbunatatirea securitatii documentelor. Noua serie include, de asemenea si dispozitive destinate pietelor de “light production”, care se sprijina fundamental pe dispozitivele profesionale de printare imagePRESS, deschizand astfel noi sectoare de business pentru parteneri.

Adam Gillbe, European Strategic Marketing Manager, Canon Europe Business Solutions precizeaza: “imageRUNNER ADVANCE reprezinta o piatra de hotar semnificativa pentru Canon, iar noi suntem incantati de faptul ca putem impartasi noua platforma cu partenerii nostri, ce vor fi implicati in totalitate in aducerea pe piata a noilor modele. Canon cauta in permanenta sa produca tehnologie inovatoare care sa preintampine nevoile clientilor si sa dezvolte modul in care ei fac afaceri. Platforma imageRUNNER ADVANCE reprezinta o evolutie in printare si in managementul tehnologiei documentelor, iar noi suntem convinsi ca partenerii nostri vor castiga prin vanzarea dispozitivelor pe pietele noastre de interes, atat pentru companii, cat si pentru “light production”.

Noua gama de aparate pentru birou - imageRUNNER ADVANCE seria C5000 si seria C7000 – a fost creata pentru a raspunde nevoilor tot mai avansate ale mediului de afaceri actual. Potrivite pentru organizatii de toate dimensiunele, de la IMM-uri la corporatii, aparatele ajuta aceste companii sa devina mai eficiente, prin integrarea mai usoara a fluxului documentelor, scaderea costurilor de operare si a impactului asupra mediului inconjurator, precum si prin imbunatatirea securitatii documentelor. Pentru piata de “light production”, CANON a lansat imageRUNNER ADVANCE seria C9000 PRO. Aceste aparate sunt destinate furnizorilor de servicii de imprimare profesionala, cu un volum de cerinte de productie mai scazut decat consumatorii de imagePRESS.

“In ciuda deficitului economic, CANON a continuat sa investeasca in noi tehnologii, care nu doar imbunatatesc experienta consumatorilor nostri, ci ii ajuta in acelasi timp si pe parteneri sa tinteasca noi piete si sa-si sporeasca profitul” continua Gillbe. “Costurile totale de utilizare scazute (TCO) si functionalitatea imbunatatita a noii game de aparate, le va permite partenerilor nostri sa intre pe piata cu o propozitie irezistibila; suntem entuziasmati de deschiderea unor noi oportunitati pe piata imprimantelor profesionale, prin intermediul modelelor de productie usoara.”
Gama Image RUNNER ADVANCE va fi disponibila pentru revanzare in Europa, incepand cu al patrulea trimestru al anului 2009.


Despre Canon Europa

Canon Europa este reprezentantul regional de vanzari si marketing pentru Canon Inc., reprezentat in 120 de tari si avand 11.000 de angajati in toata Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Fondata in 1937, cu scopul clar de a realiza pentru clienti camera de cea mai buna calitate, pasiunea neobosita a Canon pentru Puterea Imaginii si-a extins de atunci, tehnologia pe multe alte piete, impunandu-se ca lider in solutii de imagine atat pentru consumatori, cat si pentru afaceri. Solutiile sale cuprind produse incepand de la camere digitale compacte si SLR, lentile de productie, aparate portabile cu raze X si pana la imprimante de productie si multifunctionale, toate sprijinite pe o valoare adaugata a serviciilor.

Canon investeste intens in Cercetare & Dezvoltare, tocmai pentru a oferi cele mai complexe si inovatoare produse si servicii, menite sa satisfaca cerintele clientilor.
De la fotografi amatori si pana la companii de printat profesioniste, Canon permite fiecarui client sa-si implineasca pasiunea pentru imagine.

In opinia Canon, a avea in vedere interesul societatii si al mediului inconjurator, reprezinta o parte componenta a unei bune practici de afaceri. Aceasta credinta este reflectata in filosofia Kyosei – “A trai si a lucra impreuna pentru binele comun.”


Mai multe informatii despre Canon Europa sunt disponibile pe:
www.canon-europe.com sau www.canon.ro.

Persoana de contact
Mariana Sebe
PR Coordinator More Than Pub
Mobile: 0749.033.349
E-mail: mariana.sebe@morethanpub.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare