Comunicate de Afaceri

NOUL HP Pavilion in materie de gaming

 

ACER sau ASUS Republic Of Gamers, dar si Alienware sunt printre numele mari de laptopuri de gaming – aparent toate companiile mari au deja o divizie de gaming. Cu cativa ani in urma HP Pavilion 15 definea un laptop construit mai mult pentru birou, nu pentru jocuri!

In 2020, pe biroul de acasa iși fac loc periferice cu lumini RGB și performanțe măsurate în multe cps.

HP concurează cu ASUS ROG și Alienware pe piața gaming-ului de performanță, chiar și în variante portabile. Însă exista si gameri care nu urmăresc sa participe la competitii de sport acum in timp de pandemie...

Unii dintre ei se mulțumesc și cu un laptop care nu împinge la maximum capacitățile unui joc. Aici intră in calcul familia de laptopuri HP Pavilion de gaming. Evident, HPvrea sa ia partea de jos in materie de gaming, iar cel mai nou model întărește și mai mult această decizie.

HP și-a actualizat gama laptopuri accesibile de gaming cu noul HP Pavilion 16. Modelul este remarcabil fiind printre puținele laptopuri de gaming de 16,1 inci de pe piață, în comparație cu marea cu opțiuni de 15,6 inci și 17,3 inci disponibile.

Designul șasiului HP Pavilion Gaming 16 este aproape identic cu cel actual al HP Pavilion 15 și al Pavilion 17, ambele laptopuri HP PAVILION gaming. Cu borduri verzi și colțuri ascuțite, designul este spectaculos. Cu toate acestea, porturile au fost rearanjate, iar dimensiunile generale vor fi puțin mai mari decât HP Pavilion 15 (0,93 x 14,57 x 10,33 inch față de 0,92 x 14,17 x 10,08 inci) pentru a găzdui ecranul ușor mai mare de 16''.

 

Procesorul va fi actualizat la Comet Lake-H Core i5-10300H de a 10-a generație sau Core i7-10750H cu GPU GeForce RTX 2060 Max-Q, în funcție de configurație. Capacitatea bateriei va rămâne aceeași la 52,5 Wh.

 

Distribuitori precum Origin PC (Statele unite ale Americii) livrează laptopuri de gaming de 16,1 inci din 2019, însă HP va fi primul OEM important care va introduce această dimensiune a ecranului într-o serie deja existentă.

 

HP PAVILION 16 va avea un pret de pornire  de aprox. $800. Pe lângă noul Pavilion 16 de gaming, HP a actualizat și modelul Omen de 15 inci. Cu toate acestea, este foarte posibil ca HP să se oprească la familia Pavilion în ceea ce privește lansarea de laptopuri de gaming cu diagonală de 16 inci. Poate sunteti interesati si de alte variante, gen Asus Zenbook de exemplu?

 

În România, prețul unui HP PAVILION nou ar trebui să graviteze în jur de 4500 ron. Binenteles, se va adauga TVA-ului și taxele de import - principalul motiv pentru care există o discrepanță semnificativă între prețurile din SUA și cele din UE. 

Dvs credeti ca merita pretul?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare